FC Utrecht ontvangt Ajax zondag in een uitverkocht Galgenwaard | De Utrechtse Internet Courant FC Utrecht ontvangt Ajax zondag in een uitverkocht Galgenwaard | De Utrechtse Internet Courant

FC Utrecht ontvangt Ajax zondag in een uitverkocht Galgenwaard

FC Utrecht ontvangt Ajax zondag in een uitverkocht Galgenwaard
Foto: FCUtrecht.nl
Het duel van FC Utrecht met landskampioen Ajax van komende zondag is volledig uitverkocht. Dat meldt FC Utrecht dinsdagochtend via haar eigen kanalen. De club weet zich zodoende zondagmiddag vanaf 12.15 uur gesteund door ruim 22.000 supporters. Ajax neemt 1200 fans mee naar Utrecht.

Het duel van FC Utrecht met landskampioen Ajax van komende zondag is volledig uitverkocht. Dat meldt FC Utrecht dinsdagochtend via haar eigen kanalen. De club weet zich zodoende zondagmiddag vanaf 12.15 uur gesteund door ruim 22.000 supporters. Ajax neemt 1200 fans mee naar Utrecht.

FC Utrecht hoopt zondagmiddag de ongeslagen status in 2020 in stand te houden. Zondag speelde het in een pover duel gelijk tegen VVV-Venlo (1-1), een week eerder werd ADO Den Haag in Stadion Galgenwaard overtuigend met 4-0 verslagen. Tegen Ajax moet John van den Brom het wel doen zonder de langdurig geblesseerden Maarten Paes, Willem Janssen en Joris van Overeem. Gyrano Kerk haakte met een teenblessure af voor het uitduel in Venlo, de rechtsbuiten hoopt zondag wel weer aan de aftrap te verschijnen.

Ook trainer Erik ten Hag kent flinke blessurezorgen in aanloop naar het uitduel bij zijn voormalige broodheer. Daley Blind, Joel Veltman, Quincy Promes, David Neres en Zakaria Labyad zijn zondag sowieso niet inzetbaar. Het meespelen van Hakim Ziyech en Ryan Babel is nog onzeker, zij worden eind deze week weer op het trainingsveld verwacht. Of ze zondag in actie kunnen komen, is nog onduidelijk.

Eerder dit seizoen was FC Utrecht kansloos in Amsterdam, waar met 4-0 werd verloren van de huidige koploper in de Eredivisie.

DUIC Sport

DUIC Sport

Like www.facebook.nl/duicsport om op de hoogte te blijven van al het sportnieuws uit Utrecht

Profiel

7 Reacties

Reageren
  1. Gerard Brugmans

    Hou mijn hart vast, zal die grote brave meerderheid opnieuw wegkijken als hun kleine harde kern de boel in en rond het stadion gaat afbreken?

  2. Wim Vreeswijk

    Laten we hopen dat Gyrano met 10 tenen weer de aanvalsleider kan zijn want die werd afgelopen zondag node gemist.

  3. Rij 7 Stoel 13

    Het is echt opvallend hoe onder elk bericht over de Fcu, een aantal roeptoeters zonder verstand van zaken de club in een negatief daglicht stellen. Als de club je niet bevalt, waarom steeds zoveel tijd eraan besteden?

    Ik ga met mijn dochter zondag naar t stadion en maak me nergens zorgen over. De laatste Utrecht – Ajax waar bij het stadion of de omgeving is gesloopt kan ik me niet herinneren. Maar Gerard komt vast met een aantal feiten die ik over het hoofd heb gezien. Daarnaast wordt er regelmatig vanaf mijn tribune afkeurend gereageerd op spreekkoren die niet door de beugel kunnen. Maar 22.000 mensen controleren en verwachten dat er niets raars wordt geroepen is een utopie helaas.
    Op naar een mooie zondag met een strijdbaar FC Utreg.

  4. trol

    Gerard…dat je tijd hebt om dit te typen…ik dacht dat je op dit moment verkeershufters, afvalgooiers, verkrachters, inbrekers, dieven, belastingontduikers en de fabrikant waarop je je reactie hebt getypt, aan het aanspreken was.

    Verder hopen op een leuke wedstrijd met gezonde rivaliteit. Alleen dat aanvangstijdstip….

  5. trol

    *fabrikant van het apparaat

  6. Herman

    Goed nieuws, tijd is rijp om weer eens te winnen. Team van FC Utrecht is sterker dan ooit en Ajax telt veel geblesseerden en is uit vorm.

    Alleen vd Brom aub thuis blijven en een coach op de bank hoe wel weet hoe je met zo’n mooie selectie punten pakt.

  7. Bart

    Gerard ik heb nog een kaartje voor je over. Ik nodig je uit om 11.00 uur verzamelen voor de Sushi Today bij de Cityside dan mag je op mijn kosten mee naar deze mooie club en mooie wedstrijd.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).