FC Utrecht-speler Yassin Ayoub disciplinair geschorst door clubleiding | De Utrechtse Internet Courant FC Utrecht-speler Yassin Ayoub disciplinair geschorst door clubleiding | De Utrechtse Internet Courant

FC Utrecht-speler Yassin Ayoub disciplinair geschorst door clubleiding

FC Utrecht-speler Yassin Ayoub disciplinair geschorst door clubleiding
FC Utrecht heeft Yassin Ayoub voor één week geschorst. De middenvelder volgt tot en met aanstaande zaterdag het programma van Jong FC Utrecht. De maatregel volgt nadat Ayoub herhaaldelijk regels en afspraken geschonden heeft.

FC Utrecht heeft Yassin Ayoub voor één week geschorst. De middenvelder volgt tot en met aanstaande zaterdag het programma van Jong FC Utrecht. De maatregel volgt nadat Ayoub herhaaldelijk regels en afspraken geschonden heeft.

Dat heeft de club laten weten. Eén van de redenen is het structureel te laat komen van de 21-jarige speler. Ayoub zal geen deel uitmaken van de wedstrijdselectie bij de wedstrijd FC Utrecht – Roda JC Kerkrade.

Zondag sluit de 21-jarige voetballer weer aan bij de selectie van trainer/coach Erik ten Hag. Ayoub speelde tot nu toe 7 van de 8 competitiewedstrijden.

19 Reacties

Reageren
  1. S-â-n-m-ă-r-t-e-a-n

    Nadat Baas en de Kruijff eerder deze week al gillend de Galgenwaard uit waren gevlucht en een lachwekkend vod genaamd “The State of the Club” moest verhullen dat er helemaal geen enkele(!) cijfers meer gespresenteerd worden, begint nu ook de onvrede in de spelersgroep naar buiten te druppelen…

    Zelfs Ayoub is het kennelijk beu, nadat andere van de minst matige voetballers in de selectie ook al één en al ontevredenheid uitstraalden. Denk aan Ruiter en met name Haller….

    Het broeit aan alle kanten bij Belevingsproduct!

  2. Jan Paparazzi

    Wat een sensatie Salamandean, vertel eens meer! Schrijf er een boek over, nu je toch bezig bent. Internet uit en een paar jaartjes geen gezwam van jouw kant. Ik betaal er zo €15 voor

  3. TS

    Sanmartean, het broeit alleen bij jou in je verwarde hoofd. Ben blij dat FC Utrecht, zich niet zo hysterisch gedraagt als jij.

  4. S-â-n-m-ă-r-t-e-a-n

    TS 13 OKTOBER 2015 OM 14:09

    Erwin Koeman stapte zelf op Belevingsproduct.
    Jan Wouters stapte zelf op bij Belevingsproduct.
    Rob Alflen stapte zelf op bij Belevingsproduct.
    Harrie van den Ham stapte zelf op bij Belevingsproduct.
    Co Adriaanse stapte zelf op bij Belevingsproduct.
    Michel Baas stapte zelf op bij Belevingsproduct.
    Edwin de Kruijff stapte zelf op bij Belevingsproduct.

    De tribunes zijn leeg, sportief zijn we failliet, financieel is het een ramp en het ene na het andere sleutel-personeelslid stapt uit eigen initiatief op. Maar verder broeit het niet bij Belevingsproduct hoor TS!

    Salut,
    S-â-n-m-ă-r-t-e-a-n

  5. Luuk Upuuk

    In sommige culturen is punctualiteit nou eenmaal niet de gewoonte. Dat merkte Anour Kali mbt het betalen van salaris in Qatar hihihihi

  6. Peter V

    Heb het hier nou niet over culturen want dan krijg je heel links fietsend en blowend DUIC over je heen.

    Trouwens Wouters is ontslagen, vd Ham is ontslagen, Alflen is ontslagen
    Baas heeft een nieuwe baan. De Kruijff is schijnbaar zo “boos” dat hij tot het einde van het jaar nog in dienst is.

    Kortom: die sman is totaal van het padje, maar dat weten we nu wel allemaal.

  7. S-â-n-m-ă-r-t-e-a-n

    Peter V 13 OKTOBER 2015 OM 19:30

    Ik moet bekennen dat ik wel eens moe wordt van figuren als u. Niet geremd door énige kennis van zaken slingert u lukraak de grootst mogelijke onzin in de ether…

    Wouters is volgens u ontslagen. Letterlijk het eerste dat u stelt. En gelijk gaat u afgrijselijk de mist in, omdat u niet weet waar u het over heeft. Een enkele blik op de volgende feiten leert het tegendeel. Werkelijk het énige dat u had hoeven doen is even Googelen:

    http://fcutrecht.nl/nieuws/actueel/7542/jan-wouters-verlaat-fc-utrecht-aan-het-einde-van-het-seizoen

    “Ik heb in de evaluatie aangegeven dat ik het tijd vind voor een nieuwe fase in mijn carrière. Ik wil met de opgedane ervaring een volgende stap maken in mijn carrière. Ik kan met een goed gevoel FC Utrecht verlaten, want FC Utrecht is en blijft mijn club”, aldus Jan Wouters.”

    Wouters is ZELF opgestapt. Ham wilde ZELF ook niet verder. Baas is ook ZELF opgestapt en dat de Kruijff “boos is” beweer ik helemaal nergens, slechts dat ook hij ZELF is opgestapt.

    Salut,
    S-â-n-m-ă-r-t-e-a-n

  8. Pep Kwardiola

    Je hecht nogal veel waarde aan de officiele PR en communicatie van FC Utrecht, voor iemand die het allemaal zo’n bedriegersbende vindt, Santicazorla.

    En al die hoofdletters, is dat nou nodig? Niemand geeft er toch echt iets om wat je allemaal babbelt.

  9. Peter V

    Pep

    “het” zoekt en zoekt maar.

    En nu we het toch over feiten hebben:

    Wouters had nog een 1 jarig contract en stapt dan zelf op? tja…
    v.d. Ham had nog een 1 jarig contract en wilde hoofdtrainer worden…tja….doei…

    “het’ moet er maar aan wennen dat mensen komen en gaan in een organisatie en niet iets slecht zeggen over de club, daar hebben we immers “het’ en de columnist voor bij DUIC.

    En zeer fijn te horen dat “het” moe wordt van figuren als ik.

    salut.

  10. S-â-n-m-ă-r-t-e-a-n

    Peter V 14 OKTOBER 2015 OM 13:16

    Ah! De aap komt uit de mouw! Het gegeven wil niet dat u eenvoudigweg van toeten noch blazen weet en daardoor complete onzin bralt, neen, het gegeven wil dat u een ziekelijke fantast bent die simpelweg zijn eigen waarheid fabriceert…Van vermoeiend naar vermakelijk in één comment! Wie had dat gedacht…?

    Wouters geeft ZELF aan op te stappen (het zijn nota bene zijn eigen woorden!) en u fantaseert gewoon een compleet illusionaire realiteit dat Wouters ontslagen is, waarmee u dus niet alleen bewijst een complete duimenzuiger te zijn, maar ook nog eens Wouters indirect voor een leugenaar uitmaakt, alsook de persvoorlichter van Belevingsproduct….Ik kom niet meer bij hier!

    Mogelijk dat ze in Den Dolder nog wel wat ruimte voor een doldwaze fantast als u hebben, al hoop ik nog even te kunnen genieten van uw waanbeelden voordat de onvermijdelijke gedwongen opsluiting zal volgen.

    Salut,
    S-â-n-m-ă-r-t-e-a-n

  11. Peter V

    Curieus dat u juist Wouters er uit licht, was dat niet die verdomde doodgraver zoals door u zo vaak beschreven is?

    En nu heeft u uitgerekend de doodgraver Wouters nodig om uw “gelijk” te halen?

    Ik/we genieten!

    P.S. Wouters is gewoon ontslagen, en ik kan het weten.

    salut

  12. S-â-n-m-ă-r-t-e-a-n

    Peter V 14 OKTOBER 2015 OM 23:20

    Quote: “P.S. Wouters is gewoon ontslagen, en ik kan het weten.”

    Mijnheer, laat u opnemen. Uw ziekelijke fantasie begint nu écht de overhand te nemen. De feiten zijn wat ze zijn: Wouters is ZELF opgestapt. Letterlijk ieder(!) mediabericht beaamt dit. Ik begin zelfs plaatsvervangende schaamte te ervaren door die ziekelijke duimenzuigerij van u…Dat is wel erg genant, vindt u zelf ook niet?

    En dat zal ook ten Hag wel ergens gaan doen aan het einde van het seizoen, al hoop ik dat deze betonvoetbaladept eerder zijn biezen pakt. Feit is en blijft dat nagenoeg iedereen op eigen initiatief gillend de Galgenwaard uit rent Belevingsproduct….

    Salut,
    S-â-n-m-ă-r-t-e-a-n

  13. S-â-n-m-ă-r-t-e-a-n

    @Peter V

    Psst. Lees ook dit even:

    http://www.fcutrecht.net/nieuws/5686

    Onthutsend inkijkje achter de schermen bij Belevingsproduct, met dank aan Alflen die ook het wespennest verliet. Benieuwd wat uw fantasie daar van gaat fabriceren!

  14. Peter V

    U ontwijkt slinks ( zoals gebruikelijk) uw “favoriete” trainer de doodgraver alas Wouters.

    Ook over Alflen had u een hard oordeel….ongeschikt!

    Dus goed dat de club van beide heren afscheid van heeft genomen toch? En dat dit tegenwoordig “in goed overleg” gaat vind u misschien niet leuk, maar dat zijn de nieuwe fatsoensnormen in de Galgenwaard, of verlangt u terug naar het tijdperk Elsendoorn/vd Kant om er een paar op te noemen?

    Veel plezier bij het volgen van fcutrecht.net, de site waar u niet meer mag posten heb ik begrepen. Alles heeft een reden!

  15. S-â-n-m-ă-r-t-e-a-n

    @Peter V 15 OKTOBER 2015 OM 11:21

    Quote: “U ontwijkt slinks ( zoals gebruikelijk) uw “favoriete” trainer de doodgraver alas Wouters.”

    Ik ontwijk niets. Het heeft alleen geen enkele(!) relevantie in de context van de kern van de discussie, die er toch echt over gaat dat medewerkers van Belevingsproduct ZELF opstappen, wat u dogmatisch wegfantaseert. U bent een eigenaardige hoor! Niet alleen fantaseert u een realiteit die niet bestaat, u sleept er ook nog eens allerlei irrelevante zaken aan de haren bij…

    Quote: “Ook over Alflen had u een hard oordeel….ongeschikt!”

    Inderdaad. Ik was dan ook zeer gelukkig dat Alflen ZELF besloot de bijl er bij neer te gooien. Spijtig dat hierop besloten is om een acterende boer zonder (opnieuw) enige ervaring niet alleen trainer te maken, maar zelfs technisch eindverantwoordelijke. Onthutsend en het laatste beetje bezoekers van Belevingsproduct wordt helaas nu al weer wekelijks geconfronteerd met de zure vruchten van dit wanbeleid.

    Quote: “Dus goed dat de club van beide heren afscheid van heeft genomen toch? ”

    Het is andersom. Beide heren hebben ZELF afscheid van de club genomen. Blijft u nu volharden in die fantasie?

    Quote: “dat dit tegenwoordig “in goed overleg” gaat vind u misschien niet leuk, maar dat zijn de nieuwe fatsoensnormen in de Galgenwaard”

    Nou, dat “goed overleg” is gewoon de term waarmee Utrecht tracht te verhullen dat Wouters -net als Alflen- uit eigen beweging is opgestapt, zoals duidelijk uit zijn eigen woorden blijkt.

    Het is ook wel genant dat zelfs beginnende trainers gillend de Galgenwaard uitrennen, dankzij het zwabberende schrikbewind van beroepsleugenaar Wilco “Maserati” van Schaik.

  16. S-â-n-m-ă-r-t-e-a-n

    @PeterV

    Pssst: De Kruijff vandaag over zijn vertrek:

    Edwin de Kruijf vertrekt bij FC Utrecht. Na de komst van trainer/technisch directeur Erik ten Hag naar de Domstad is er binnen de club een verschil van inzicht ontstaan.

    De Kruijff, manager spelerszaken, vertelt dat aan Voetbal International. “Het is wel een stap, daar draai ik niet omheen. Met de komst van Ten Hag (foto) en de nieuwe structuur ontstond er een nieuwe situatie. We hebben gekeken naar mijn nieuwe rol, ook hebben we gesproken over de functie van hoofd scouting, en daarover hadden we verschil van inzicht.”

    “Daarop heb ik aangegeven dat het beter zou zijn om te stoppen. Ik zie sommige dingen toch anders en wil mezelf kunnen blijven aankijken in de spiegel”, vervolgt de voormalig middenvelder, die zij huidige functie acht jaar bekleedde. “Als je ergens werkt, moet je er vol voor gaan en enthousiast zijn. Anders krijg je wellicht een rare situatie.”

    “Dan houd je het niet vol, zeker niet bij FC Utrecht. Ik wil dat voorkomen en niemand voor de voeten lopen. Ik ben de club enorm dankbaar voor de geboden kansen en en heb veel geleerd. Maar ik heb een mening. Ik ben geen type dat met alle winden meewaait, ik ben geen wuivend riet”, besluit hij.

    Salut,
    S-â-n-m-ă-r-t-e-a-n

  17. de Utregter

    Wat is nou je probleem beroeps mopperaar santast?

    Ook de Kruijff vond je niets, nou mooi toch dat hij dan opstapt.

    Als je alleen maar zure melk drinkt dan krijg je dat….sterkte met je probleem. ..

  18. S-â-n-m-ă-r-t-e-a-n

    de Utregter 15 OKTOBER 2015 OM 13:04

    Probleem? Hoe komt u en nu bij dat ik een probleem heb? U kunt toch begrijpend lezen, naar ik mag aannemen?

    Niet ik heb een probleem. Belevingsproduct heeft een probleem! Alles en iedereen verlaat het zinkende schip onder het juk van beroepsleugenaar van Schaik, maar het probleem (diezelfde van Schaik) mijnheer dat blijft….

    Probeert u eens wat zure melk, in plaats van absint!

  19. de Utregter

    Aha, uw probleem is dat er in de voetbalwereld wel eens een andere waarheid is dan u zou willen horen.

    Ik zou zeggen, welkom in de grote mensen wereld, gaat u wat meer naar buiten ipv de hele dag reacties op het Internet op u boude stellingen af te wachten, het vergroot uw kennis en inlevingsvermogen.

    Succes en om met u te eindigen. ..salut.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).