FC Utrecht test middenvelder Barça en Sloveense doelman | De Utrechtse Internet Courant FC Utrecht test middenvelder Barça en Sloveense doelman | De Utrechtse Internet Courant

FC Utrecht test middenvelder Barça en Sloveense doelman

FC Utrecht test middenvelder Barça en Sloveense doelman

FC Utrecht heeft deze week twee spelers op proef. De Sloveense doelman Filip Drakovic (22) en de Spaanse middenvelder Nando Quesada (20) krijgen de kans om zich in de Domstad in de kijker te spelen.

Quesada is een contractspeler van FC Barcelona, waar hij ook werd opgeleid. “Een speler die buiten Spanje zijn carrière wil vervolgen. Met zijn basistechniek zal niets mis zijn”, zegt algemeen directeur Wilco van Schaik tegen Voetbal International.

“We gaan kijken of beide spelers interessant zijn voor de toekomst.” Drakovic is de eerste doelman van Mura 05, waarmee hij voorlaatste staat in de Sloveense competitie.

Volle bak

FC Utrecht hervat de competitie aanstaande zondag met een thuiswedstrijd tegen Feyenoord. “Afgelopen maandag waren al achttienduizend kaarten weg, dus we rekenen op zeker twintigduizend man”, aldus Van Schaik. “En dan wacht over enkele weken de mooie confrontatie met Ajax. Twee keer volle bak, waardoor ons thuisvoordeel nog groter wordt.”

Na achttien speelronden staat FC Utrecht op de negende plaats in de Eredivisie. Het elftal van coach Jan Wouters verzamelde tot nu toe 24 punten.

1 Reactie

Reageren
  1. Luukupuuk

    die Fernando heeft op zun twitteraccount staan Exjugador del Futbol Club Barcelona. In de zomer was ie al niet goed genoeg voor Stoke en PSV. Is dus al een half jaar op zoek naar een clup. Zit FC Utrecht echt op een spaanstalige middenvelder te wachten of een Sloveens sprekende doelman?? Niet alles wat gratis komt, is een aanwinst!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).