FC Utrecht versterkt zich met Wolf en laat Koevermans meetrainen | De Utrechtse Internet Courant FC Utrecht versterkt zich met Wolf en laat Koevermans meetrainen | De Utrechtse Internet Courant

FC Utrecht versterkt zich met Wolf en laat Koevermans meetrainen

FC Utrecht versterkt zich met Wolf en laat Koevermans meetrainen

FC Utrecht versterkt zich met de Duitse centrumverdediger Andreas Wolf (31), die overkomt van AS Monaco. Dat meldt De Telegraaf.

De in Rusland geboren Wolf arriveert vandaag met zijn zaakwaarnemer Aleksandar Bursac in de Domstad voor de medische keuring en afronding van de deal. Wolf tekent voor anderhalf jaar. Met de transfer is een bedrag gemoeid van zo’n 400.000 euro.

Ook Danny Koevermans lijkt naar FC Utrecht te komen. De spits gaat meetrainen, weet het Eindhovens Dagblad. De oud-spits van Sparta, PSV en AZ zit zonder club en hield de afgelopen weken zijn conditie op peil bij FC Eindhoven. Zijn contract bij het Canadese Toronto FC liep aan het eind van vorig jaar af.

FC Utrecht doet ook nog een poging aanvaller Nacer Barazite van AS Monaco over te nemen, al lijkt het prijskaartje een belemmering te vormen.

2 Reacties

Reageren
  1. H. Severijn

    Geweldig toch al die aanvullingen, want wij horen in het linkerrijtje ! Succes ! Alleen hoop ik, dat ze gezond zijn, en niet zoals , Cedric, Jacob, Martens etc. Groetjes ! H&S.

  2. Luukupuuk

    Leuk hoor, maar lijkt mij toch paniek”voetbal” en niet iets om structureel te spelen om plek 5, wat FC Utrecht m.i. toch zou moeten.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).