FC Utrecht-voetballer Danny Koevermans stopt per direct | De Utrechtse Internet Courant FC Utrecht-voetballer Danny Koevermans stopt per direct | De Utrechtse Internet Courant

FC Utrecht-voetballer Danny Koevermans stopt per direct

FC Utrecht-voetballer Danny Koevermans stopt per direct

FC Utrecht-aanvaller Danny Koevermans stopt per direct met het spelen van betaald voetbal. Dat is te lezen op de website van de voetbalclub. De 35-jarige Schiedammer voetbalde nog niet zo lang bij FC Utrecht, maar stopt nu vanwege terugkerende klachten aan zijn kuit. Koevermans zal nog wel te zien bij de club, hij gaat zich oriënteren op het trainersvak.

“De dinsdag na de uitwedstrijd tegen PSV merkte ik dat het na een intensief moment op de training weer misging met mijn kuit”, zegt Koevermans op de website van FC Utrecht. Hij zou het doemscenario tijdens besprekingen met de clubleiding van FC Utrecht al hebben doorgenomen. “Ik had het liever anders gezien, maar we wisten dat de kans aanwezig zou zijn dat dit zou gaan gebeuren.”

“Voor mij is het belangrijk dat ik plezier heb in wat ik doe en dat ik van waarde kan zijn”, vervolgt de aanvaller. “Als ik steeds weer moet revalideren en de jongens het veld op zie gaan, dan doet dat pijn. Het is sinds ik hersteld ben van mijn kruisbandblessure een repeterend verhaal. Ik kom nu tot het besef dat het op is en dan moet ik eerlijk zijn tegen mijzelf, maar ook tegen het team en de staf. Het is mooi geweest.”

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).