Filmpje: Extra supporters naar De Kuip, maar willen we zondag eigenlijk wel winnen? | De Utrechtse Internet Courant Filmpje: Extra supporters naar De Kuip, maar willen we zondag eigenlijk wel winnen? | De Utrechtse Internet Courant

Filmpje: Extra supporters naar De Kuip, maar willen we zondag eigenlijk wel winnen?

Filmpje: Extra supporters naar De Kuip, maar willen we zondag eigenlijk wel winnen?
Een FC Utrecht-supporter wordt ondervraagd door PowNed.
Het gaat goed met FC Utrecht en dat merkt de club aan de kaartverkoop. Alle 700 uitkaarten voor de uitwedstrijd zondag tegen Feijenoord zijn al uitverkocht. Daarom is er besloten om de optie op het tweede uitvak te lichten waardoor 1.200 supporters kunnen afreizen naar De Kuip aanstaande zondag.

Het gaat goed met FC Utrecht en dat merkt de club aan de kaartverkoop. Alle 700 uitkaarten voor de uitwedstrijd zondag tegen Feijenoord zijn al uitverkocht. Daarom is er besloten om de optie op het tweede uitvak te lichten waardoor 1.200 supporters kunnen afreizen naar De Kuip aanstaande zondag.

Er ligt alleen een duivels dilemma op de loer: willen ‘we’ gewoon voor de winst gaan of willen ‘we’ iets minder ons best doen om zo ervoor te zorgen dat aartsrivaal Ajax niet de koppositie van Feyenoord overneemt? PowNed peilde de meningen onder FC Utrecht-supporters vanochtend. Oud-Utrecht speler Ferdie Vierklau heeft in het filmpje een afwijkende mening. Hij hoopt dat Ajax kampioen wordt.

13 Reacties

Reageren
  1. Januz

    Zielig hoor altijd dat kinderachtige “020” gedoe.
    Ik ben een zeer trouwe F.C. Utrecht supporter en ben tevens fan van Ajax.
    Ik hoop dan ook van harte dat Ajax kampioen wordt!

  2. Bill

    Natuurlijk winnen…!! Je moet altijd achter je eigen club staan en niet “kruiperig ” Feyenoord willen laten winnen.

    Vorige keer een paar gasten zo’n spandoek meegenomen waarop stond dat ze liever verloren van Feyenoord dan Ajax kampioen laten maken, gaat toch nergens over?? Ben je nou clubsupporter of pleaser van die Rotterdammers…?!

    Daarnaast, 1200 man die kant op, die gaan toch niet om zg. Feyenoord naar de landstitel te schreeuwen..?? Winnen moet je, en de eer voor club en stad hoog houden!

  3. Jaap

    Wat een dom filmpje en ook zeker niet wat de meeste supporters vinden. Hoor heel veel mensen die het juist heerlijk zouden vinden te winnen in de Kuip. 4de worden is voor de FC een uitstekende prestatie en financieel interessant.

  4. Jacques Reckers

    Dat komt dat te vallen onder ‘onsportief gedrag’.

  5. Katja

    WINNEN ! Een kampioen moet het op eigen kracht doen. Feijenoord mag van mij best kampioen worden, maar als diehard FC-supporter (die in de afgelopen 47 jaar maar een paar wedstrijden gemist heeft) wil ik gewoon een mooie FC-winpot zien. Anders verraad je ook de meegereisde supporters..

  6. HH

    Waar gaat dit over? Voetballen toch? Nou dan.

  7. Hans van der Linden

    Als supporter ben je in de allereerste plaats toch vóór je club ipv eventueel tegen een andere club? Dat negatieve altijd maar ergens tegen zijn komt inderdaad over als Calimero gedrag

  8. stef

    Het lijkt er net op alsof de supporters op het veld staan en de spelers op de tribune zitten… Stel de vraag bijvoorbeeld ook eens aan Zivkovic of Ayoub of zij ook liever van Feyenoord willen verliezen zodat hun (oud)club Ajax geen kampioen wordt. Dat lijkt me toch net even iets relevanter!

  9. Richard de Leeuw

    FC Utrecht moet zijn stinkende best doen, ten alle tijden ! Zorg ervoor dat de media
    niet meer om de FC heen kunnen (ze schrijven meestal in het klein over de club).
    Het gaat goed met FC Utrecht maar vergeet niet dat het altijd beter kan en blijf daar aan werken.!

  10. Joris

    Waar slaat dat ‘neuzen’ op? (of wordt dit ook gecensureerd door DUIC?)

  11. Luuk Upuuk

    Ja hoor, de FC geeft een wedstrijd weg en de week erna speelt Feijenoord in Arnhem tegen een Vitesse in vorm en verklooit het alsnog zelf.
    POWNEWS was gewoon weer uit op wat sensatie en dan sturen ze een jochie met twents accent die niet eens doorheeft dat ie met (onder meer) oud-Ajaxspeler en oud-international Ferdie Vierklau staat te praten…………

  12. Vincent Dirksen

    Je bent toch niet goed wijs als je denkt dat Utrecht Feijenoord gewoon laat winnen??!! Sodemieter nou helemaal op!!! Ze zalle d’r gewoon d’r stinkende bes’ voor motte doen!!

  13. JdV

    Verliezen betekent dat de achtervolgers op 2 punten komen. Op die manier loop je het risico de 4e plaats te verspelen. Hoe dom kun je zijn….

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).