Frits Barend fietst tegen kanker in Nieuw Welgelegen - De Utrechtse Internet Courant Frits Barend fietst tegen kanker in Nieuw Welgelegen - De Utrechtse Internet Courant

Frits Barend fietst tegen kanker in Nieuw Welgelegen

Frits Barend fietst tegen kanker in Nieuw Welgelegen

Komende zaterdag 12 januari staat de sporthal van Nieuw Welgelegen in Utrecht in het teken van Indoorcycling for the Roses. Met een 12-uur durende spinningmarathon wordt er zoveel mogelijk geld bijeen gefietst voor de KWF Kankerbestrijding.

Om 10.00 uur ‘s ochtends klinkt het startschot om vervolgens 12 uur later feestelijk en voldaan af te sluiten. Iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving die wordt getroffen door deze verschrikkelijke ziekte. Indoorcycling for the Roses zet zich in om geld op te halen voor onderzoek om deze ziekte te bestrijden.

Wie fietsen mee?

Op het podium zit ieder uur een andere presenter met daarnaast een prominent die de deelnemers opzwepen en door de marathon heen slepen. Onder andere zijn: Tom van het hek, Niels Kerstholt, Cees Grimberg en Erwin Nijboer aanwezig. Ambassadeur van The Ride for the Roses, Frits Barend, komt 12 januari eind van de dag ook meefietsen. Er zijn nog enkele fietsen vrij voor deelnemers. Inschrijven kan hier.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).