Wel fanzone voor FC Utrecht-supporters vanmiddag - De Utrechtse Internet Courant Wel fanzone voor FC Utrecht-supporters vanmiddag - De Utrechtse Internet Courant

Wel fanzone voor FC Utrecht-supporters vanmiddag

Wel fanzone voor FC Utrecht-supporters vanmiddag
Stadion Galgenwaard. Foto: DUIC
FC Utrecht speelt vanavond in de play-offs van de Europa League in stadion Galgenwaard tegen Zenit St. Petersburg uit Rusland.

FC Utrecht speelt vanavond in de play-offs van de Europa League in stadion Galgenwaard tegen Zenit St. Petersburg uit Rusland.

Naar verwachting komen ongeveer zeshonderd tot achthonderd supporters van Zenit St. Petersburg naar Utrecht. In de stad en buiten het stadion zal extra politie aanwezig zijn. Rond het stadion geldt zoals altijd een alcoholverbod. Tijdens de wedstrijd geldt in het stadion een alcoholverbod met uitzondering van de skyboxen en het Home.

Vanaf 14:30 uur opent een fanzone voor FC Utrecht-supporters aan de achterzijde van de Bunnikside. Hiervoor is een vergunning verleend aan supporterscafé’s Dito en Number Four. Hier mag – uitzondering op de regel – wel alcohol worden geschonken.

Zenitsupporters

Zenitsupporters zijn verplicht om met de bus naar het stadion te komen. Vanaf 14:00 uur kunnen de supporters een voucher voor de bus kopen op P2 Jaarbeurs. De shuttlebussen zullen vanaf 15:45 uur vertrekken richting stadion Galgenwaard.

Gekoppelde berichten

2 Reacties

Reageren
  1. Wim Vreeswijk

    De marktwaarde van de Zenitspelers is 122 miljoen. Die van de FC zijn thans 29 miljoen waard, dus het zal nog een ‘hell of a job’ om de Russen eruit te bekeren.

  2. Tram Steems

    Wim “Hans Kraaij Jr.” Vreeswijk, waar zouden we zonder jouw statistieken toch zijn.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).