Hier kijk je vanavond de Europa League-finale in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Hier kijk je vanavond de Europa League-finale in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Hier kijk je vanavond de Europa League-finale in Utrecht

Hier kijk je vanavond de Europa League-finale in Utrecht
Café Orloff op 't Wed. Foto: Robert Oosterbroek / DUIC
Ajax speelt vanavond de Europa League-finale. Waar is deze wedstrijd te zien in Utrecht? Je leest het hier. 

Ajax speelt vanavond de Europa League-finale. Waar is deze wedstrijd te zien in Utrecht? Je leest het hier. 

De wedstrijd begint vanavond om 20.45 uur.

Café Orloff – Donkere Gaard 8
In Café Orloff zullen vanavond twee grote schermen hangen waar de Europa League-finale uitgezonden wordt. Het draait vanavond écht om voetbal, aldus eigenaar Martijn Cools: “Mensen komen voor het voetbal; we supporten Nederlands voetbal.” Narigheid van FC Utrecht fans verwacht hij daarom ook niet. “Fans van FC Utrecht, Ajax en Feyenoord staan vanavond zij aan zij. Morgen zenden we weer gewoon de westrijd van FC Utrecht uit.”

Orloff aan de Kade – Oosterkade 18
Ook in Orloff aan de Kade zal de wedstrijd live worden uitgezonden. Hier op één scherm; er is in het restaurant ook nog voldoende ruimte om te dineren.

TivoliVredenburg – Vredenburgkade 11
In TivoliVredenburg kun je in de Biergarten live de wedstrijd kijken in de Pandora foyer. Kan je je zenuwen niet meer aan? Dan kun je even gaan dansen in de silent disco of een potje tafeltennis spelen. De Biergarten is vanaf 20.15 uur open.

Mick O’Connells – Jansdam 3
In de Ierse pub zal traditiegetrouw de finale van de Europa League worden uitgezonden.

Hart van Utrecht – Ganzenmarkt 16B
In het poolcafé wordt de finale ook uitgezonden. Kijk de wedstrijd terwijl je aan het poolen bent, of kom alleen voor de wedstrijd. In de zaak hangen meerdere schermen.

Café Brun – Lange Jansstraat 28
Bij Café Brun kijk je de finale live op een groot scherm. Kom je in een FC Utrecht shirt, dan krijg je je eerste biertje gratis.

Café De Donder – Willem van Noortstraat 65
In het café aan de Willem van Noortstraat is de wedstrijd te zien op groot scherm.

Café De Don – Meerndijk 18
Het café van FC Utrecht-supporters is vandaag vanaf 14.00 uur geopend voor de finale, die vanavond op vier grote schermen te zien is.

Missen we nog een plek? Laat het ons weten via redactie@duic.nl! 

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).