Interesse voor Utrecht-speler Duplan bij Engelse clubs | De Utrechtse Internet Courant Interesse voor Utrecht-speler Duplan bij Engelse clubs | De Utrechtse Internet Courant

Interesse voor Utrecht-speler Duplan bij Engelse clubs

Interesse voor Utrecht-speler Duplan bij Engelse clubs

Een overstap naar de Premier League lonkt voor Edouard Duplan, de 29-jarige vleugelspeler van FC Utrecht. Volgens Sky Sports staat Duplan in de belangstelling van diverse Engelse clubs, waaronder Swansea City, waar ook oud-ploeggenoot en doelman Michel Vorm speelt. 

Duplan is bij Utrecht onder contract tot de zomer van 2013. Nadat hij in het seizoen 2009/2010 met Sparta gedegradeerd was tekende hij in augustus 2010 een driejarig contract bij Utrecht. Daar maakte Duplan in zijn eerste seizoen zowel in de Europa League als in de Eredivisie gelijk indruk. Dit leidde zelfs al tot interesse uit de Serie A. In 57 competitieduels scoorde de Fransman twaalf treffers voor Utrecht. Volgens FCUtrecht.net is het niet ondenkbaar dat Utrecht bereid is mee te werken aan het vertrek van Duplan, die nog maar één jaar onder contract staat in de Domstad. De Fransman speelt sinds 2006 in Nederland. De aanvaller kwam twee seizoenen voor RBC Roosendaal uit, alvorens hij voor drie jaar naar Sparta Rotterdam vertrok. Bij Utrecht heeft Duplan er inmiddels twee seizoenen op zitten.

Eind mei bleek uit berichten in diverse sportbladen, dat ook Frank Demouge, Jan Wuytens en Nana Asara mogelijk zullen vertrekken bij Utrecht. Rond Demouge ging het verhaal, dat hij zou hebben aangegeven  het niet meer naar zijn zin te hebben bij Utrecht en open te staan voor een transfer. Demouge sprak die berichten overigens later tegen. Ook Wuytens en Asara zullen mogelijk geen duel meer spelen voor Utrecht. Beide spelers menen dat het tijd is om een stap hogerop te maken.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).