Jong FC Utrecht speelt zes keer ‘thuis’ in Spakenburg | De Utrechtse Internet Courant Jong FC Utrecht speelt zes keer ‘thuis’ in Spakenburg | De Utrechtse Internet Courant

Jong FC Utrecht speelt zes keer ‘thuis’ in Spakenburg

Jong FC Utrecht speelt zes keer ‘thuis’ in Spakenburg
Jong FC Utrecht maakt dit seizoen zijn debuut in de Jupiler League en speelt zes thuiswedstrijden bij IJsselmeervogels in Bunschoten-Spakenburg om het hoofdveld te ontlasten. De overige dertien thuisduels werkt de ploeg van trainer/coach Robin Pronk af in Stadion Galgenwaard.

Jong FC Utrecht maakt dit seizoen zijn debuut in de Jupiler League en speelt zes thuiswedstrijden bij IJsselmeervogels in Bunschoten-Spakenburg om het hoofdveld te ontlasten. De overige dertien thuisduels werkt de ploeg van trainer/coach Robin Pronk af in Stadion Galgenwaard.

De beloftenploeg zal uitwijken naar de Westmaat tegen Helmond Sport (vrijdag 30 september), MVV (vrijdag 21 oktober), FC Emmen (vrijdag 2 december), Jong PSV (vrijdag 3 februari), Achilles’29 (vrijdag 10 maart) en FC Eindhoven (vrijdag 17 maart).

“Het geniet onze voorkeur om thuiswedstrijden in onze eigen thuishaven te spelen, Stadion Galgenwaard”, zegt Operations Manager Raimond de Haas van FC Utrecht op de site. “Om de kwaliteit van het veld te waarborgen voor de wedstrijden van de hoofdmacht van FC Utrecht, Jong FC Utrecht én het EK voor vrouwen dat in de zomer van 2017 deels in Utrecht wordt afgewerkt, hebben we besloten verdeeld over het seizoen zes keer naar een andere speellocatie uit te wijken.”

Sportcomplex Zoudenbalch voldoet niet aan de eisen die worden gesteld aan Jupiler League voetbal.

7 Reacties

Reageren
 1. Scherpschutter

  Je zou maar een Gouden Seizoenkaart hebben gekocht vanwege Jong FC Utrecht! Ik kan me zo voorstellen dat je je dan nu redelijk in je hemdje gezet voelt. De belofte was dat Jong FC Utrecht thuis zou spelen in de Galgenwaard. Nu zijn de Gouden Seizoenkaarten eruit, is het geld binnen en dan is het ineens van ‘ja sorry, we spelen toch even 33% van de wedstrijden 30 kilometer verderop in Spakenburg, kijk maar even’.

  Om dit soort geintjes koop ik al jaren geen seizoenkaart meer bij Utrecht.

 2. Piet

  Lekker, kan ik na afloop ēen visje halen.

 3. rcp030

  DUIC vergeet er even bij te zeten dat voor die Goudenseizoenskaart houders er een gratis bus rijd die kant op .

 4. herman

  Slimme truc van belevingsproduct Wilco, gebakken lucht verkopen is mijn vak, van schaik. Helemaal slim om zelf buiten de publiciteit te blijven.
  We hebben weinig van de man sinds het ontbreken van de UEFA blunder.

 5. jacob

  ouderwets gezellig met de bus naar Spakenburg , net als vroegah met Elinkwijk mee vanaf het Julianapark

 6. S-â-n-m-ă-r-t-e-a-n

  “De vrijdagavond (vaste speeldag van de Jupiler League, red.) gaat een leuke avond worden in ons stadion”, zegt FC Utrecht-directeur Wilco van Schaik. Fans kunnen een zogenoemde Gouden Seizoenkaart kopen en krijgen dan toegang tot alle thuisduels van het eerste én het reserve-elftal.”

  De Wet van van Schaik blijkt weer hoogst accuraat: “Van alles dat de raaskallende dartscommentator van Schaik zegt, ligt het diametraal tegenovergestelde dichterbij de waarheid dan het gezegde”.

  Geen idee wat er op vrijdagavond in de Galgenwaard te doen is, maar voetbal wordt er niet gespeeld in ieder geval, want uiteraard NADAT er een record aan gouden seizoenkaarten werd verkocht (tegen een verhoogde prijs) op basis van de valse belofte, kwam de waarheid weer boven water. Het beloofde leuke ‘vrijdagavondje Galgenwaard’ blijkt in werkelijkheid te bestaan uit 10(!) wedstrijden op de maandagavond én 6 wedstrijden die uiteindelijk 35 kilometer verderop gespeeld gaan worden.

  Persoonlijk vertrouw ik nog eerder een uitspraak van Tara Singh Varma dan van Wilco van Schaik. Deze charlatan zou de waarheid nog niet kunnen vertellen, zelfs al zou de man het voor de verandering eens willen, qod non. Een gewetenloze zwendelaar, oplichter en ziekelijk leugenaar van de zuiverste soort. De man die FC Utrecht definitief begraven heeft.

 7. Wouters

  @ Scherpschutter/ Sanmartean; post jij dan weer lekker onder je eigen naam; die van Hans Oudwijk, of was het objectivist?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).