Kali verlaat FC Utrecht en gaat in Qatar voetballen | De Utrechtse Internet Courant Kali verlaat FC Utrecht en gaat in Qatar voetballen | De Utrechtse Internet Courant

Kali verlaat FC Utrecht en gaat in Qatar voetballen

Kali verlaat FC Utrecht en gaat in Qatar voetballen
Anouar Kali Gaat Utrecht verlaten. De 23-jarige middenvelder staat op het punt om zijn carièrre te vervolgen in Qatar. De viervoudig kampioen Al Gharafa wil de Utrechtse Marokkaan vastleggen. Dat meldt Voetbal International.

Anouar Kali Gaat Utrecht verlaten. De 23-jarige middenvelder staat op het punt om zijn carièrre te vervolgen in Qatar. De viervoudig kampioen Al Gharafa wil de Utrechtse Marokkaan vastleggen. Dat meldt Voetbal International.

Kali is in de Domstad op een zijspoor beland nadat hij vorige week op een training ploeggenoot Kristoffer Peterson een gebroken kaak sloeg. Na een paar dagen besloot de clubleiding Kali alsnog voor twee weken te schorsen.

Zowel de club als de speler ging vervolgens op zoek naar een oplossing voor de langere termijn. Kali vond die in Qatar. Al Gharafa is een topclub in de oliestaat, maar presteert momenteel met een zesde plek ondermaats. Bij de club uit Doha stonden in het verleden onder anderen de topspelers Harry Kewell en Djibril Cissé onder contract. René Meulensteen was er trainer in het seizoen 1999/00. Momenteel maken de Braziliaan Nene en de Argentijn Lisandro Lopez deel uit van de selectie. Aangezien de transfermarkt in Qatar twee weken langer open is, kon de overgang tot stand komen.

De verwachting is dat de transfer dit weekend wordt afgerond. Kali kwam afgelopen zomer over van Roda JC en heeft in Utrecht nog een contract tot medio 2018

12 Reacties

Reageren
  1. Frank

    Opgeruimd staat netjes. Nu afwachten wat er gebeurt als-ie in Qatar iemand een kaakslag geeft.

  2. Ot

    Beter! Peterson moet nog wel ff snel aangifte doen overigens! Kan Kali nog vervolgd worden voordat ie de plaat poetst.

  3. Sjors

    Ik vraag me af of bovenstaande reacties dezelfde waren geweest als het een blonde kaaskop was geweest.

  4. Malvinas

    Wel oppassen daar, ze hakken daar -zondig- je handjes af.

  5. Ot

    @sjors: wat is dat nou weer voor ongepaste racistische opmerking! Alsof je geen aangifte van zware mishandeling zou moeten doen als het “een blonde kaaskop” zou zijn geweest… Rare gedachte…

  6. Frank

    @Sjors: Persoonlijk maakt het mij geen zier uit wat het kleurtje is van iemand die z’n teamgenoot (!) zo’n ram verkoopt dat-ie z’n kaak breekt. Dan spoor je gewoon niet en moet je een douw krijgen en wegwezen. Punt.

  7. Wim Vreeswijk

    Zal mij benieuwen wat het armlastige FC Utrecht nu wèl vangt voor deze lastpak. Vorig seizoen liep hij immers gratis de deur uit naar het gedegradeerde Roda JC. Voorlopig blijven we zitten met een selectie met een geblesseerde Petterson. Valt nog mee dat Badr Cali niet ook spitsentrainer Koevermans de ziekenboeg in geslagen heeft en onze ‘spitsen’ helemaal geen doelpunten meer kunnen maken…..

  8. Eddie

    Het gaat om onkruid.

    Je snoeit het weg, het gaat weer groeien.

    Hij en de FC vangen veel geld.

    Dat is de moraaal

  9. Luuk Upuuk

    Inderdaad Wim Vreeswijk, de mentaliteit die hij destijds ten toon spreidde, had voldoende indicatie moeten zijn om hem nooit terug te halen. Zou me nix verbazen als ie nu weer bedingt om transfervrij weg te mogen omdat ie dreigt anders de boel (verder) te gaan verzieken.

  10. Rudolpho

    @Ot: volgens mij is het zo dat iedereen die kennis heeft van een strafbaar feit, aangifte kan doen. Jij dus ook.
    Meen me te herinneren dat een jonge…. politieke partij ook aangifte deed toen er geld weg was van straatnieuws.

    Dus wat let je?

  11. Ot

    @rudolpho: leg me ff uit waarom ik dat zou moeten doen en niet de benadeelde..?

  12. Rudolpho

    @Ot: Je zei dat Peterson nog even aangifte moet doen, zodat Kali vervolgd kan worden voordat ie de plaat poetst
    Het enige wat ik zeg, is dat je dat zelf ook kan doen als je wilt dat Kali vervolgd. Het woord moeten heb ik niet gebruikt

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).