Kampong begint dubbel weekend winnend - De Utrechtse Internet Courant Kampong begint dubbel weekend winnend - De Utrechtse Internet Courant

Kampong begint dubbel weekend winnend

Kampong begint dubbel weekend winnend
Doelpuntenmaker Meulenbroek
2-0 winst voor kampong

2-0 winst voor kampong

Kampong is het dubbelweekend begonnen met een 2-0 overwinning op Den Bosch. Zondag is de reprise van de play-offs finale, want dan speelt Kampong tegen Den Bosch.  Nummer zes Den Bosch hield lang stand in Utrecht. In de 41e minuut brak Pepijn Luijkx de ban. Vlak daarna maakte Philip Meuelenbroek, een andere Kamponger met een Den Bosch verleden, de 2-0.

 

Videoverslag

Kampong - Den Bosch

Strijd om de play-offs

Door de winst blijft Kampong op de tweede plaats van de Hoofdklasse staan. Nummer één Bloemendaal is net als Kampong ongeslagen en heeft evenveel punten. Zondag speelt Kampong tegen nummer vijf Rotterdam.Kampong heeft aan een gelijkspel genoeg om zich te kwalificeren voor de play-offs. Bloemendaal speelt tegen nummer vier Oranje Rood. Met nog 3 speelronden te gaan is dit een spannende speelronde.

DUIC Sport

DUIC Sport

Like www.facebook.nl/duicsport om op de hoogte te blijven van al het sportnieuws uit Utrecht

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).