Kampong fier aan kop na eerste helft competitie - De Utrechtse Internet Courant Kampong fier aan kop na eerste helft competitie - De Utrechtse Internet Courant

Kampong fier aan kop na eerste helft competitie

Kampong fier aan kop na eerste helft competitie
Credit: Maurice de Wert
Jonker is terug Vrijdagavond in Almere liet Constantijn Jonker al zien dat hij weer terug is. De veel scorende spits, raakte in de eerste wedstrijd van dit seizoen geblesseerd. Vorige week werd hij rustig gebracht, dit weekend scoorde hij drie keer. Vrijdag twee maal, en zondag de openingstreffer tegen HGC. In de 15e minuut opende hij de score. Bij de tweede goal was Jonker ook betrokken, zijn schot werd gekeerd. Ties Ceulemans maakte uit de rebound zijn derde van het seizoen.

Jonker is terug

Vrijdagavond in Almere liet Constantijn Jonker al zien dat hij weer terug is. De veel scorende spits, raakte in de eerste wedstrijd van dit seizoen geblesseerd. Vorige week werd hij rustig gebracht, dit weekend scoorde hij drie keer. Vrijdag twee maal, en zondag de openingstreffer tegen HGC. In de 15e minuut opende hij de score. Bij de tweede goal was Jonker ook betrokken, zijn schot werd gekeerd. Ties Ceulemans maakte uit de rebound zijn derde van het seizoen.

Kampong laat HGC leven

Kampong verzuimde verder afstand te nemen van de ploeg uit Wassenaar. Zelfs Kampongs topscorer Havenga, die op de spannendste momenten koel blijft, lukte het niet met een strafpush de marge te vergroten. Ondanks kansen bleef de marge overbrugbaar. HGC kon daar in de slotfase echt in geloven, want Budgeon maakte de aansluitingstreffer in de 68e minuut. Verder kwamen de bezoekers niet.

halve competitie zit erop

Na elf wedstrijden heeft Kampong elke ploeg één keer ontmoet dit seizoen. Het resultaat mag er zijn. Ongeslagen staat de ploeg bovenaan. Bloemendaal kan met twee punten minder in het spoor blijven. Rotterdam de tegenstanden in de finale van vorig jaar staat nu vijfde en heeft acht punten minder.
Zondag 12 november speelt Kampong uit tegen Oranje Rood. De nummer vier van de ranglijst.

 

Paul Mosch

De dames van Kampong hebben het laatste duel voor de winterstop met 2-0 gewonnen van Groningen. In de uitwedstrijd zorgden Sophie Bray en Michelle Fillet voor de goals. Een opsteker voor de ploeg van Santi Freixa die de eerste competitiehelft goed spel combineerde met enorme moeite om te scoren. In Groningen vielen deze zaken dus wel samen.

De winterstop voor de dames hoofdklasse is begonnen. 25 februari speelt Kampong uit tegen Den Bosch, de ploeg die nog maar vier doelpunten tegen kreeg.

 

 

DUIC Sport

DUIC Sport

Like www.facebook.nl/duicsport om op de hoogte te blijven van al het sportnieuws uit Utrecht

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).