Kampong haalt de dubbele cijfers tegen Qui Vive | De Utrechtse Internet Courant Kampong haalt de dubbele cijfers tegen Qui Vive | De Utrechtse Internet Courant

Kampong haalt de dubbele cijfers tegen Qui Vive

De heren van Kampong hebben in aanloop na het komend weekend kunnen werken aan het zelfvertrouwen. In de uitwedstrijd tegen promovendus Qui Vive won de EHL-winnaar met 0-10.

Na ruim tien minuten stond Kampong al met 3-0 voor. Totaal anders dan de eerste wedstrijd tegen Almere. De wedstrijd tegen deze promovendus bleef ondanks veel kansen 0-0. In de Kwakel stond Kampongs vizier wel weer op scherp.

Voor rust scoorden Jonker, Havenga (2x) en Kellerman (2x). Direct na rust was het Jonker die in de 36e en 40e minuut liet zien dat Kampong geen gas terug ging nemen. Havenga (strafbal), Kemperman en Meulenbroek maakte het tiental vol.

Kampong Heren 1 speelt komend weekend in het Ierse Banbridge de eerste ronde van de de EHL. Zaterdag 8 oktober speelt de titelhouder eerst tegen het Engelse Holcombe. Zondag is het Poolse Poznan de tegenstander. Alleen de nummer één van deze poule gaat door naar de beste 16 later dit seizoen.