Kampong houdt play-offs in het vizier | De Utrechtse Internet Courant Kampong houdt play-offs in het vizier | De Utrechtse Internet Courant

Kampong houdt play-offs in het vizier

Lars Balk in actie namens Kampong. Foto: Maurice de Wert
Kampong had deze zondag aan één helft genoeg om de uitwedstrijd tegen Tilburg met 3-0 te winnen. Lars Balk, Phillip Meulenbroek en Constantijn Jonker scoorden voor rust.

Kampong was voor rust veruit de betere ploeg. Ook na rust speelde de ploeg beter en kon Tilburg geen potten breken. Bij Kampong ontbrak na rust vooral de scherpte. Bij Kampong speelden Sander de Wijn, Robbert Kemperman en David Harte weer mee. Dit drietal speelde in de winterstop in de India Hockey League en miste hierdoor de eerste wedstrijd van 2017.

Door de overwinning op Tilburg stijgt Kampong twee plaatsen naar de 5e plek. Het verschil met nummers 3 en 4 Oranje Rood en Rotterdam is 2 en 3 punten. Volgende week speelt Kampong thuis tegen promovendus Qui Vive.