Kampong speelt twee keer gelijk - De Utrechtse Internet Courant Kampong speelt twee keer gelijk - De Utrechtse Internet Courant

Kampong speelt twee keer gelijk

Kampong speelt twee keer gelijk
Twee keer zorgde Bjorn Kellerman (foto) dat Kampong niet verloor, maar gelijk speelde dit weekend. Foto: Maurice de Wert
Kampong speelde zondag een moeilijke wedstrijd tegen Hurley. Het spel van Kampong kwam niet uit de verf.

Kampong speelde zondag een moeilijke wedstrijd tegen Hurley. Het spel van Kampong kwam niet uit de verf.

In de eerste helft kwam het team op achterstand. Stijn Jolie zorgde uit een strafcorner voor de 1-0. Na rust speelde Kampong ietsje beter. Pas vlak voor het laatste fluitsignaal maakte Kellerman de gelijkmaker. Na de wedstrijd was iedereen zich ervan bewust dat het niveau omhoog moet om goede resultaten te halen in de komende wedstrijd tegen koploper Bloemendaal. Hier zie je de goals van Hurley-Kampong.

Vrijdagavond speelde Kampong al de inhaalwedstrijd tegen Rotterdam. Ondanks goed spel en overwicht kwam het team van Alexander Cox op achterstand in Door een strafcorner in de 34e minuut ging Kampong met een achterstand rusten. In de Tweede helft kwamen de gasten zelfs op een 2-0 voorsprong. Maar in de slotminuten zorgde Martijn Havenga en Kellerman ervoor dat Kampong niet met lege handen aan het weekend begon. Hier zie je de goals van deze wedstrijd.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).