Kampong verliest van onverslaanbaar Bloemendaal | De Utrechtse Internet Courant Kampong verliest van onverslaanbaar Bloemendaal | De Utrechtse Internet Courant

Kampong verliest van onverslaanbaar Bloemendaal

De heren van Kampong hebben de topper tegen Bloemendaal met 2-1 verloren. Bloemendaal wint dit seizoen alle wedstrijden.

In de twintigste minuut kwamen de gasten op voorsprong door een goal van Daniël Aarts. Na rust zorgde Martijn Havenga (foto) uit een strafcorner voor de gelijkmaker. In de 50e minuut keek Kampong weer tegen een achterstand aan. Tim Jenniskens tipte een bal van Jolie binnen. In de resterende 20 minuten lukte het Kampong niet de gelijkmaker te forceren.

Constantijn Jonker viel uit met een hamstringblessure. Waarschijnlijk moet de topscorer de komende wedstrijden tegen HGC en Oranje-Rood missen. Kampong staat na 9 wedstrijden op de 6e plaats met 1 punt minder dan de nummer 3.