Kampong verliest topper van Amsterdam | De Utrechtse Internet Courant Kampong verliest topper van Amsterdam | De Utrechtse Internet Courant

Kampong verliest topper van Amsterdam

Kampong heeft de topper tegen Amsterdam met 1-2 verloren en wacht nog altijd op de eerste overwinning van het seizoen.

De eerste helft begon Kampong uitstekend. Binnen twee minuten komt Kampong op voorsprong door een mooie goal van Constantijn Jonker. De thuisploeg speelt energiek en krijgt meerdere kansen. Jonker is meerdere keren dicht bij de 2-0. Eén keer wordt Amsterdam gered door de scheidsrechter die een overtreding ziet in de aanval van Jonker.

Pas in de slotminuut voor rust moet Kampongkeeper Harte aan de bak. Bij een strafcorner houdt het het enige schot op doel in de eerste helft mooi uit de rechterhoek.

Na rust zijn de rollen omgedraaid. Reid-Ross zet Amsterdam, uit een strafcorner, al snel naast Kampong uit een strafcorner. Een kwartier later is het Tigges die de gasten op voorsprong zet.

In de tweede helft is Amsterdam veruit de bovenliggende partij. Kampong krijgt verschillende kansen, maar de kansen worden niet benut.

De samenvatting van de wedstrijd zie je via de NOS.