Kampong verslaat Den Bosch in doelpuntrijk duel | De Utrechtse Internet Courant Kampong verslaat Den Bosch in doelpuntrijk duel | De Utrechtse Internet Courant

Kampong verslaat Den Bosch in doelpuntrijk duel

De mannen van Kampong hebben Den Bosch zondag verslagen. In een doelpuntrijk duel werd het 3-5 voor de Utrechters.

De topper in de hoofdklasse begon in het voordeel van HC Den Bosch. Na zes minuten tikte Arjen Lodewijks een rebound binnen. Twee minuten later was het Sander de Wijn (foto) die de gelijkmaker scoorde (1-1). Het publiek op Sportpark Oosterplas had niet te klagen. In de tiende minuut viel weer een doelpunt. Martijn Havenga zette de Utrechters op voorsprong (1-2). Eventjes was het rustig. Tot de dertigste minuut. Constantijn Jonker maakte zijn zesde doelpunt van het seizoen (1-3). Met een comfortabele voorsprong ging Kampong de rust in.

In de tweede helft was het wederom Jonker (foto) die indruk maakt. In de 44ste minuut scoorde hij via een strafcorner 1-4. Sébastien Dockier kon acht minuten later iets terug doen. Hij zette de stand op 2-4 voor Den Bosch. Constantijn Jonker tekende in de 65ste minuut voor zijn derde doelpunt. Met nog enkele minuten te spelen is het 2-5. Vlak voor het eindsignaal wist Dockier nog een keer te scoren voor Den Bosch (3-5). Door de overwinning komt Kampong in de subtop van de Hoofdklasse. De ploeg heeft nu 10 punten uit vijf wedstrijden.