Kampong wint eenvoudig van Pinoké | De Utrechtse Internet Courant Kampong wint eenvoudig van Pinoké | De Utrechtse Internet Courant

Kampong wint eenvoudig van Pinoké

De heren van Kampong boekte een eenvoudige zege op Pinoké afgelopen zondag. In eigen huis werd de laagvlieger met 5-0 verslagen.

Het was al de vierde wedstrijd in de hoofdklasse waarin Kampong meer dan vier keer scoorde. Aanvoerder Quirijn Caspers (foto) opende de score in de 9e minuut. Zijn jeugdvriend Jonker zorgde 11 minuten later voor de 2-0 ruststand.

Na rust duurde het even voordat de ploeg zich weer liet zien. Tien minuten voor tijd was het weer Jonker die scoorde. In de slotfase zorgde Martijn Havenga uit een strafcorner voor de 4-0. Kemperman bracht de eindstand op 5-0.