Opening Klapperboom Opening Klapperboom

Kampong wint eerste wedstrijd op ‘de Klapperboom’

Kampong wint eerste wedstrijd op ‘de Klapperboom’
Credits Maurice de Wert
Voor rust duidelijk beter Zeker de eerste helft was Kampong veruit de betere ploeg. De Rotterdammers mochten van geluk spreken…

Kampong speelt voortaan op ‘De Klapperboom’. De naam voor het nieuwe stadion werd vandaag bekend gemaakt voor de topper tegen Rotterdam. Voor Constantijn Jonker een bijzondere wedstrijd. Hij maakte zijn rentree na een blessure en hij zat in de commissie die de naar voor het nieuwe stadion uitkoos. 

 

Videoverslag

Jonker over 'de Klapperboom' (DUIC SPORT)

Voor rust duidelijk beter

Zeker de eerste helft was Kampong veruit de betere ploeg. De Rotterdammers mochten van geluk spreken dat ze voor rust slechts op 2-0 achterstand stonden. Ties Ceulemans stond op de juiste plek toen Rotterdam een strafcorner uitverdedigde. Ceulemans opende de score. Meulenbroek maakte de 2-0. Kemperman veroverde de bal op het middenveld en zag de spits kansrijk in de cirkel. Meulenbroek hoefde zijn stick enkel neer te leggen om keeper Van Eldonk te passeren.

Spannend slot

Na rust had Rotterdam de zaakjes beter op orde. Milan van Baal maakte het spannend door de aansluitingstreffer te maken. Rotterdam kreeg meerdere strafcorners, maar David Harte was weer eens in vorm. Kampong kreeg lucht door de 3-1 van Boet Phijffer. De kans om terug in de wedstrijd te komen kreeg Jeroen Herzberger. Eerst leek hij te scoren, maar er was al gefloten. De strafbal die de oud-international daarna mocht nemen legde hij op de paal. De laatste strafcorner die Herzberg kreeg scoorde hij. Met nog één minuut op de klok deed Kampong wat het moest doen en speelde de wedstrijd rustig uit.
Maandag 30 oktober staat de samenvatting van deze wedstrijd om 18.00 uur op Facebook.com/DUICSport

Kellerman  foto: Maurice de Wert

Stand en programma

Kampong heeft nu zeven keer gewonnen twee keer speelde het team gelijk. Kampong staat zeven punten los van de nummers 4 en 5 Oranje Rood en HGC. Amsterdam en Bloemendaal staan 2e en 3e. Volgende week is er een dubbel prorgamma. Vrijdagavond speelt Kampong uit tegen Almere. Zondag is HGC te gast op ‘de Klapperboom’.

DUIC Sport

DUIC Sport

Like www.facebook.nl/duicsport om op de hoogte te blijven van al het sportnieuws uit Utrecht

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).