Kampong wint en doet goede zaken voor play-offs | De Utrechtse Internet Courant Kampong wint en doet goede zaken voor play-offs | De Utrechtse Internet Courant

Kampong wint en doet goede zaken voor play-offs

Lars Balk in actie tegen Pinoké. Foto: Maurice de Wert
Kampong heeft goede zaken gedaan in de race om de play-offs. Door een overwinning op Pinoké loop de ploeg punten in op concurrent Oranje-Rood dat gelijkspeelde.

In de eerste minuut van de uitwedstrijd tegen Pinoké kreeg Kampong al een goal om de oren. Deze wake-upcall was niet tegen dovemansoren gezegd. Kampong dat nog één positie moet stijgen om dit seizoen voor de zevende keer op rij play-offs te spelen mag geen punt meer verliezen.

Het team van Alexander Cox herpakte zich direct. Drie minuten later maakte Bjorn Kellerman de gelijkmaker. In de twintigste minuut was Boeth Phijffer alert na een strafcornerinzet van Martijn Havenga. Na rust zorgden Meulenbroek en Lars Balk voor de 1-3 en 1-4.

Doordat concurrent Oranje-Rood gelijkspeelde doet Kampong goede zaken dit weekend. Kampong heeft vier wedstrijden om één positie te stijgen. De laatste speelronde kan essentieel worden, want dan is de uitwedstrijd tegen Oranje-Rood.