Kampong wint gemakkelijk van Qui Vive | De Utrechtse Internet Courant Kampong wint gemakkelijk van Qui Vive | De Utrechtse Internet Courant

Kampong wint gemakkelijk van Qui Vive

Salva Piera van Kampong in actie. Foto: Maurice de Wert
De eerste wedstrijd tegen Qui Vive won Kampong al met 10-0. Dit weekend viel er weer weinig te lachen voor de ploeg uit de Kwakel.

De eerste helft bleef het rustig in Utrecht. Kellerman en Salva Piera zorgden voor de 2-0 ruststand. Na de thee liet Kampong zien dat de promovendus geen enkele hoop op een stunt hoefde te koesteren.

Na rust was Martijn Havenga met drie goals de grote man. Hij maakte naast 2 strafcorners zijn eerste veldgoal voor Kampong. Salva Piera was ook op schot hij maakte de 4-0. Aanvoerder Quirijn Caspers zorgde voor Kampongs zevenklapper. Mark Weber redde bij een 5-0 achterstand de eer voor zijn ploeg.

Door de overwinning staat Kampong nu op een gedeelde derde plaats in de Hoofdklasse. Concurrenten Oranje Rood en Rotterdam verloren en speelden gelijk.

Volgende week zondag speelt Kampong de uitwedstrijd tegen Rotterdam. Een spannend duel want net als Kampong en Oranje Rood heeft Rotterdam 28 punten.