Kampong wint voor de vierde keer op rij niet | De Utrechtse Internet Courant Kampong wint voor de vierde keer op rij niet | De Utrechtse Internet Courant

Kampong wint voor de vierde keer op rij niet

Het is Kampong voor de vierde keer op rij niet gelukt om in competitieverband te winnen. Op bezoek bij HGC kwamen de Utrechtse heren niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

Na de gelijke spelen tegen Rotterdam en Hurley en de nederlaag tegen Bloemendaal, was winst voor Kampong vandaag belangrijk. Dit was vooral terug te zien in de eerste helft. Het team was weer scherper, maakte mooie aanvallen en kwam in de 11e minuut op voorsprong door een strafcorner van Havenga.

De andere kansen werden niet benut. In de tweede helft kwam HGC in twee minuten gelijk en over Kampong heen. (Algera 46″ en Croon 48″). Jip Janssen (foto) maakte de gelijkmaker uit een strafcorner.

Door het puntverlies daalt Kampong naar de zevende plaats. 20 november komt landskampioen Oranje Rood op bezoek in Utrecht.