Kijk hier de halve finales van het WK voetbal in Utrecht - De Utrechtse Internet Courant Kijk hier de halve finales van het WK voetbal in Utrecht - De Utrechtse Internet Courant

Kijk hier de halve finales van het WK voetbal in Utrecht

Kijk hier de halve finales van het WK voetbal in Utrecht
De halve finales van het WK voetbal staan dinsdag en woensdag op het programma. Dinsdagavond om 20.00 uur is de clash tussen België en Frankrijk en woensdag om 20.00 uur tussen Kroatië en Engeland. Hieronder een aantal cafés waar je de wedstrijd kunt kijken specifiek gericht op de Belgen of Fransen.

De halve finales van het WK voetbal staan dinsdag en woensdag op het programma. Dinsdagavond om 20.00 uur is de clash tussen België en Frankrijk en woensdag om 20.00 uur tussen Kroatië en Engeland. Hieronder een aantal cafés waar je de wedstrijd kunt kijken specifiek gericht op de Belgen of Fransen.

Borrelbar Plank – Voorstraat 96

Omdat Nederland er niet bij is in Rusland, begeeft Borrelbar Plank zich tijdens het WK in Franse sferen. Onder leiding van de Franse barman zal het café achter Les Bleus staan tijdens wedstrijden van de Franse nationale ploeg, die op grote schermen zullen worden uitgezonden.

Kafé België – Oudegracht 196

Waar anders dan bij Kafé België kun je tijdens het WK de wedstrijden van de Rode Duivels bekijken? Het café aan de Oudegracht zal op groot scherm de voortgang van het Belgische elftal volgen samen met, naar eigen zeggen, ‘een frisse aanwas van echte Belgen’.

Belgisch Biercafé Olivier – Achter Clarenburg 6A

Als Belgisch biercafé kan Olivier natuurlijk niet achterblijven dit WK. In de bruine kerk van het café supporten ze onze zuiderburen.

Veel andere cafés zenden al het hele WK alle wedstrijden uit. Hieronder een overzicht van cafés zonder duidelijke voorkeur dinsdagavond:

WK Café de Korenbeurs – Croeselaan 91

Speciaal voor het wereldkampioenschap wordt Restaurant de Korenbeurs tijdelijk omgedoopt tot een heus WK Café. Op twee grote schermen kan men alle wedstrijden van het toernooi volgen.

Café Weerdzicht – Oudegracht 1

Zoals altijd is het wereldkampioenschap ook bij één van Utrechts oudste cafés te zien. Café Weerdzicht is een voetbalcafé bij uitstek waar de bitterballen altijd warm zijn.

Mick O’Connells – Jansdam 3

Zeg je sport, dan zeg je Mick O’Connells. Bij de Irish pub zijn ook dit WK alle wedstrijden te zien. De kroeg heeft schermen in overvloed, dus er is voor ieder wat wils.

Café Orloff – Donkere Gaard 8

Ook aan ‘t Wed is het WK in Rusland te volgen. Bij Orloff staan, zoals bij elk groot toernooi, de schermen de hele dag aan.

Poolcafé Hart van Utrecht – Ganzenmarkt 16B

Met een keu in de ene hand en een biertje in de ander elke wedstrijd van het wereldkampioenschap kijken? Dan ben je bij Hart van Utrecht aan het juiste adres.

Café Vredenburg – Vredenburg 39

Bij Café Vredenburg wordt veel aandacht besteed aan het WK. Bij het oudste café van Utrecht kun je bovendien na afloop van de wedstrijden tot laat doorgaan met tactische analyses.

Hemingway Eetcafé – Janskerkhof 6

De barmannen van Hemingway zijn echte voetbalfanaten. De televisies in het eetcafé zullen dan ook bijna de hele dag de wedstrijden uitzenden die in Rusland worden afgewerkt.

Eetcafé de Poort – Tolsteegbarrière 2

De Poort zal de WK-wedstrijden tonen op de schermen in het eetcafé. Bij voldoende animo wordt het grote scherm uitgerold en gaat de beamer aan.

Café Murk – Anton Geesinkstraat 6

Ook in hartje Ondiep kun je elk detail van het WK volgen.

Café Domkop – Loeff Berchmakerstraat 34

Natuurlijk zendt Domkop het WK uit! De voormalige Maartenshof staat bekend om het tonen van belangrijke voetbalwedstrijden.

Camping Ganspoort – Helling 87

Het café-restaurant aan de Vaartsche Rijn bestaat pas een jaartje, maar Camping Ganspoort grijpt elke WK-wedstrijd aan om de televisie aan te zetten.

Café De Don – Meerndijk 18

Aan de Meerndijk kun je op alle gemak de wedstrijden van het WK volgen. Geen gekke dingen, gewoon voetbal kijken. Met vier schermen mis je geen moment.

Café Joost – Achter Sint Pieter 3

Café Joost is een nieuwe horeca-onderneming in hartje Utrecht. Tijdens het WK gooit het kleine café haar deuren op verzoek open voor voetballiefhebbers. Met vrienden, familie of huisgenoten kun je op een 50 inch televisie de wedstrijden volgen, mét uitzicht op de Dom.

Stichtse Taveerne – Twijnstraat 43

Ook tijdens het WK is er genoeg te doen bij de Stichtse Taveerne. In de bruine kroeg kun je tijdens het spelen van een klassiek bordspelletje met een schuin oog naar de wedstrijden kijken, of andersom natuurlijk!

TGI Fridays – Stationsplein 18

Ze zijn nog geen twee maandjes open, maar TGI Fridays laat er meteen geen gras over groeien tijdens het wereldkampioenschap. De Amerikaanse bar en grill laat alle wedstrijden van het toernooi zien op groot scherm en meerdere televisies in de bar area.

1 Reactie

Reageren
  1. omar

    Bij Filmcafe zenden ze het ook uit op groot scherm!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).