Mats Seuntjens vertrekt per direct bij FC Utrecht, contract is ontbonden Mats Seuntjens vertrekt per direct bij FC Utrecht, contract is ontbonden

Mats Seuntjens vertrekt per direct bij FC Utrecht, contract is ontbonden

Mats Seuntjens vertrekt per direct bij FC Utrecht, contract is ontbonden
Foto: Bas van Setten
Het contract van aanvaller Mats Seuntjens bij FC Utrecht is per direct ontbonden. Seuntjens maakt het seizoen naar verluidt af bij RKC Waalwijk.

Het contract van aanvaller Mats Seuntjens bij FC Utrecht is per direct ontbonden. Seuntjens maakt het seizoen naar verluidt af bij RKC Waalwijk.

Seuntjens maakte afgelopen zomer zijn debuut in Utrecht. Zijn contract liep eigenlijk tot het einde van het seizoen met optie voor nog een jaar.

“Het verblijf van Mats bij FC Utrecht is voor alle betrokken partijen anders gelopen dan verwacht en gehoopt”, zegt technisch directeur Jordy Zuidam, zo is te lezen op de site van FC Utrecht.

“In goed overleg hebben we besloten om ieder onze eigen weg te gaan. We wensen Mats succes in het vervolg van zijn loopbaan en bedanken hem voor zijn inzet voor FC Utrecht.”

Vervanger

FC Utrecht heeft Seuntjens’ vervanger al in huis. Eerder deze week werd duidelijk dat de club de 26-jarige spits Sam Lammers voor de rest van het seizoen huurt van Rangers FC.

18 Reacties

Reageren
 1. De vreemdeling

  Zijn er meer mensen die dat fel oranje licht uit het stadion ziet komen? Het schijnt als ‘t donker is heel fel in de lucht kan nooit goed zijn voor de vogels die daardoor in verwarring kunnen raken.

 2. M.

  @De vreemdeling: inderdaad een ergerlijke vorm van lichtvervuiling en extreem slecht voor het milieu. Onvoorstelbaar dat dit toegestaan is. Maar ik vrees dat het met het komende radicaalrechtse kabinet alleen maar erger gaat worden.

 3. Bart van Dam

  @M Wat heeft een komend (en dus. nog niet actief kabinet) te maken met de groeilampen op het veld van de Galgenwaard?

 4. W

  Sssttt ze laten het gras groeien.. dat is goed in deze versteende omgeving…

 5. ilvy

  Enorme lichtvervuiling zowel bij het stadion als het even verder gelegen Kampong. Zelfs bij een leeg veld brandt alle verlichting. Dat kan wel een tandje minder.

 6. Ramon

  Zijn de lampen die op het veld schijnen om het gras te laten groeien

 7. De Vreemdeling

  @M. De lampen schijnen energiezuinig te zijn, maar ik vind die straling wel extreem.

 8. Alain

  @devreemdeling.

  Zijn groeilampen om de mat een beetje te laten groeien.
  https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/3671803/die-paarse-gloed-boven-utrecht-komt-hier-vandaan

 9. De vreemdeling

  Ja dat artikel ken ik. Maar nu is het een knal oranje lucht, niet meer een wazige gloed.

 10. M.

  @Bart van Dam: de partijen die nu in onderhandeling zijn blinken in hun programma’s niet bepaald uit door zorg voor het milieu. En dan druk ik me heel voorzichtig uit.

 11. Bart van Dam

  @M Vooralsnog zijn ze enkel aan het onderhandelen en zijn de huidige partijen nog gewoon aan de ‘macht’ hoor. En op dit moment is er dus sprake van groeilampen bij de Galgenwaard. Dus waar ben je zo bang voor dat er gaat veranderen? Dat FC Utrecht straks verplicht van het nieuwe kabinet meer groeilampen aan moet zetten?

 12. Koel Hoofd

  milieurakkers en iets met zout en slakken…

  On topic…
  Gaat Sam Lammers ons helpen tegen PSV volgende week, of laat PSV sowieso Utrecht alle hoeken van Galgenwaard zien?

 13. Vak J

  Graag on topic klimaatwappies!

 14. Stadsie

  Klimaatzoekers

 15. Utrechtvoorutrecht

  Ok, oranje lampen en de ene B-speler vervangen door de andere B-speler. Nu moet het goedkomen. Vak J, het moet toch lastig zijn om zo vast in je club te geloven. Die felheid in uw berichten spreekt boekdelen, u weet het ook.

 16. M.

  @Bart van Dam: waar ik bang voor ben is dat de aantasting van het milieu, zoals hier het geval is, met een nieuw radicaalrechtse regering alleen nog maar erger zal worden. Overigens ben ik het eens met degenen die dit hier niet on topic vinden. Maar elders protesteren, zoals ik gedaan heb, haalt ook niets uit. Uiteindelijk is in eerste instantie die FC Utrecht schuldig aan de vervuiling en aantasting van het leefmilieu.

 17. Koel Hoofd

  In de hele wereld = voetbal = sport
  In Utrecht = voetbal = milieuvervuiling = politiek
  Utrecht = openlucht gekkenhuis

  On topic…. iemand?

 18. M.

  @Koel Hoofd: on topic: in de hele wereld vormt het professionele voetbal een “sport” die regelmatig veel overlast veroorzaakt, tevens een “sport” waar van boven tot onder nogal eens crimineel gedrag voorkomt. De overheden durven doorgaans deze “sport” niet aan te pakken, bang als ze zijn voor de fanatieke “supporters”.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).