Mooi verhaal van medewerkster FC Utrecht op bezoek bij Mihai Nesu: ‘Petje af voor deze doorzetter!’ | De Utrechtse Internet Courant Mooi verhaal van medewerkster FC Utrecht op bezoek bij Mihai Nesu: ‘Petje af voor deze doorzetter!’ | De Utrechtse Internet Courant

Mooi verhaal van medewerkster FC Utrecht op bezoek bij Mihai Nesu: ‘Petje af voor deze doorzetter!’

Mooi verhaal van medewerkster FC Utrecht op bezoek bij Mihai Nesu: ‘Petje af voor deze doorzetter!’
Foto: FC Utrecht
Oud-speler van FC Utrecht Mihai Nesu werd door Marianne Werdler bezocht in Roemenie. Ze schreef er een verhaal over op de site van de club: “Een hoop mensen kunnen een voorbeeld nemen aan Mihai.”

Oud-speler van FC Utrecht Mihai Nesu werd door Marianne Werdler bezocht in Roemenie. Ze schreef er een verhaal over op de site van de club: “Een hoop mensen kunnen een voorbeeld nemen aan Mihai.”

Werdler werkt bij FC Utrecht en is al jaren aan de club verbonden. Ze geldt voor veel oud-spelers als hét aanspreekpunt binnen de club. Ze beloofde eerder al eens langs te gaan bij Nesu, die door een ongeluk op de training een nekwervel brak en in een rolstoel terechtkwam, maar nu ging ze dan ook.

“We praten over veel méér dan voetbal. Over het leven, en over zijn foundation. Met heel veel passie vertelt Mihai over het revalidatieverblijf dat hij heeft opgericht en runt met een fantastisch team”, vertelt Werdler.

“De volgende dag is Mihai al bezig met zijn therapie als ik hem tref. Elke dag besteedt hij 4 á 5 uur aan zijn lichaam. Hij vertelt me dat hij een dagelijks ritme heeft, en dat hij daar baat bij heeft. Mihai leeft erg gezond en heeft veel aan zijn geloof. Ik ben zo trots op Mihai! Hoe hij in het leven staat, en hoe hij zijn leven na het ongeluk bij FC Utrecht heeft opgepakt. Hij is een vrolijke vent die alles doet voor de kinderen met een handicap en/of beperking. Hij ziet ze elke dag, ook hun ouders. Super om dat te mogen zien!”

“Petje af voor deze doorzetter! Een hoop mensen kunnen een voorbeeld nemen aan Mihai. Wát een karakter en doorzettingsvermogen, wát een winnaar! Mihai: het was een voorrecht een weekje bij je te mogen zijn.”

Lees het hele verhaal op FC Utrecht.nl.

2 Reacties

Reageren
  1. Geert

    En dan zinj er hier nog voetbalhaters die FC Utrecht uit de stad willen hebben.

    DE FCU is maatschappelijk overal nadrukkelijk bij betrokken….scholen, ziekenhuizen, bejaardenhuizen etc.etc.en dat zonder 1 cent subsidie….ik herhaal muziekliefhebbers ( Vredenburg), kunstliefhebbers, allochtonenknuffelaars….zonder 1 cent subsidie….mag ik dat zeggen? ja…dat mag ik zeggen!

  2. Dave

    Pas op Geert , zo komen ze weer met hun stokpaardje ” de politiekosten” . Wat ze alleen niet willen begrijpen dat de belasting inkomsten vanuit het voetbal hoger zijn als de kosten voor de politie inzet.

    En inderdaad FCU is maatschappelijk enorm goed bezig

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).