Mulenga lijkt FC Utrecht nu echt te gaan verlaten | De Utrechtse Internet Courant Mulenga lijkt FC Utrecht nu echt te gaan verlaten | De Utrechtse Internet Courant

Mulenga lijkt FC Utrecht nu echt te gaan verlaten

Mulenga lijkt FC Utrecht nu echt te gaan verlaten

Jacob Mulenga gaat FC Utrecht verlaten. De spits heeft besloten om zijn aflopende contract niet te verlengen. Dat meldde chef sport Valentijn Driessen van De Telegraaf zondagavond bij Fox Sports.

FC Utrecht wilt niet per se van de spits af, maar wel van zijn enorme salaris. De club deed hem daarom een aanbod waarbij de Zambiaan er voor de helft achteruit op zou gaan. Mulenga lijkt dit nu niet te accepteren.

Gisteren maakte de dertigjarige Mulenga, die is bezig aan zijn vijfde seizoen voor FC Utrecht, nog de belangrijke eerste goal tegen Heracles Almelo en eerder deze maand was hij ook beslissend door de enige treffer te maken tegen Cambuur Leeuwarden. Het waren twee van de weinige hoogtepunten voor Mulenga die voor de derde keer een seizoen verpest zag worden door blessureleed.

De spits speelde tot op heden 98 wedstrijden voor FC Utrecht, waarin hij 38 keer scoorde. Nottingham Forest en Wigan Athletic zouden belangstelling hebben voor Mulenga. Beide Engelse clubs komen uit in het Championship, waar Wigan vijfde staat en Nottingham de elfde plek bezet.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).