Ook Nacer Barazite dreigt FC Utrecht te verlaten | De Utrechtse Internet Courant Ook Nacer Barazite dreigt FC Utrecht te verlaten | De Utrechtse Internet Courant

Ook Nacer Barazite dreigt FC Utrecht te verlaten

Ook Nacer Barazite dreigt FC Utrecht te verlaten
Nacer Barazite voor de camera van DUIC TV. Archiefbeeld DUIC
Ook Nacer Barazite dreigt FC Utrecht te verlaten. Vanuit Turkije en het Midden-Oosten is er namelijk concrete belangstelling voor de aanvaller.  

Ook Nacer Barazite dreigt FC Utrecht te verlaten. Vanuit Turkije en het Midden-Oosten is er namelijk concrete belangstelling voor de aanvaller.  

Het zou de tweede aderlating betekenen voor FC Utrecht deze transferperiode. Door het eerdere vertrek van Ruud Boymans en met de vele interesse voor de andere spits Sébastien Haller lijkt FC Utrecht komend seizoen flink wat te moeten inboeten aan stootkracht.

Voor Barazite is er interesse van Al Shabab uit Dubai, waar ook Ruud Boymans komend seizoen gaat spelen, zou een van de gegadigden zijn. Fred Rutten is de coach van deze club die veel hogere salarissen kan bieden dan FC Utrecht.

Barazite kwam twee jaar geleden naar FC Utrecht en heeft nog een verbintenis tot medio 2017. Hij was lange tijd in gesprek over contractverlenging, maar daar is het niet van gekomen. Dat komt door de financiële situatie van Utrecht. De club moet spelers verkopen om uit de dieprode cijfers te komen.

8 Reacties

Reageren
 1. herman

  Prima toch, die van Seumeren heeft tientallen miljoenen in die club gestort en daar maar bitter weinig voor teruggekregen. kan me voorstellen dat de man het zat is en niet langer die bodemloze put wil volstorten.

 2. Scherpschutter

  @herman 17/6/2016 – 14:45

  Als je het mij vraagt is van Seumeren nu eenmaal juist gek op zinkende schepen en bodems. Of is dat een iets te makkelijk grapje?

 3. S-â-n-m-ă-r-t-e-a-n

  Barazite dreigt Belevingsproduct te verlaten. Haller dreigt Belevingsproduct te verlaten. Letschert dreigt Belevingsproduct te verlaten. Boymans lijkt Belevingsproduct te verlaten. Ramselaar dreigt Belevingsproduct te verlaten. Ruiter dreigt Belevingsproduct te verlaten.

  Ook de supporters dreigen en lijken Belevingsproduct te verlaten. Zelfs promovendus Sparta heeft op dit moment met 10.000+ verkochte seizoenkaarten 3000(!) meer seizoenskaarten aan de man weten te brengen dan Belevingsproduct! Hilarisch. Nog hilarischer? Belevingsproduct zelf spreekt van ‘records’ en dat ‘de seizoenkaart enorm in trek is’.

  http://fcutrecht.nl/nieuws/actueel/12958/seizoenkaart-16-17-enorm-in-trek

  De realiteit ontmaskert de valse voorschoteling van de belevingsmarketeer weer genadeloos. De supporters worden eindelijk wakker, zetten zich schrap voor de Botte Bijl van van Schaik en beginnen eindelijk meer en meer te zien: FC Utrecht bestaat al 8 jaar niet meer.

  Ik ga er weer eens goed voor zitten. Ongeacht welk horrorscenario zich nu weer zal ontvouwen bij Belevingsproduct (opnieuw de halve selectie verkocht of -leuker nog- helemaal niemand verkocht), het blijft fascinerend om dit treinongeluk der incompetentie en bedrog in slowmotion plaats te zien vinden.

  Salut,
  S-â-n-m-ă-r-t-e-a-n

 4. Geenstijl@Utrecht

  Jammerdan voor F.C.Utrecht.

 5. Paul

  Ook deze veronderstellingen en uitspraken zetten we weer bij het nu wel erg lange rijtje met miskleunen en insinuaties. Dan kunnen we je er later weer mee om je oren slaan.

  Je word steeds wanhopiger in je ziekelijke zoektocht om je persoonlijke frustraties af te reageren. Is er een dokter in de zaal?

  Salut van de nummer 5 van Nederland!

 6. Marco

  eerst zien dan geloven, maar de voorspellingen dat veel belangrijke spelers verkocht dreigen te worden daar worden wij supporters niet vrolijker van. ik denk dat er pas seizoenskaarten verkocht gaan worden na een aantal wedstrijden, althans, als die wedstrijden daar aanleiding voor geven natuurlijk

 7. paulheus

  het lot van de”kleiereclubs is u een maal het produceren van goede voet ballersvoor de ‘rijkere clubs’en dat is heel jammer, heb je als suporter va zo’n club mogen genieten van goede spelers tsja het kapitaal regeerd!!dankzij ome frans bestaan we nog! gelukkig hebben we een ge de jeugd op leiding!! de jeugd komt er aan!

 8. Wim Vreeswijk

  Ik ben benieuwd wat de erfgenamen van Frans van Seumeren er allemaal van vinden…….?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).