Originele shirts bekerwedstrijden FC Utrecht te koop | De Utrechtse Internet Courant Originele shirts bekerwedstrijden FC Utrecht te koop | De Utrechtse Internet Courant

Originele shirts bekerwedstrijden FC Utrecht te koop

Originele shirts bekerwedstrijden FC Utrecht te koop

Altijd al een gedragen spelersshirt van FC Utrecht willen hebben? Dat is nu mogelijk. FC Utrecht gaat namelijk de shirtjes veilen.

De bekerwedstrijden van FC Utrecht worden dit seizoen gespeeld in de kleuren geel-zwart. Deze shirts zijn een afgeleide van het geelzwarte tricot waarmee DOS in het seizoen 1957/1958 kampioen van Nederland werd. DOS is één van de fusieclubs, naast Elinkwijk en Velox, waaruit FC Utrecht in 1970 ontstaan is. Tevens is het logo van DOS, evenals dat van de andere twee voorlopers van FC Utrecht, sinds vorig seizoen terug te vinden in de kraag van de FC Utrecht-shirts.

Voor de hoofdingang van Stadion Galgenwaard wordt donderdag 28 november een monument onthuld dat herinnert aan dit kampioensjaar van DOS. Om dit monument mede te kunnen financieren door FC Utrecht wordt een veiling gehouden van de bekershirts die dit seizoen zijn gedragen. Dus als je altijd al een shirt hebt gewild, bieden kan hier. De veiling loopt tot en met zondag 16 februari 2014.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).