PSV meldt zich officieel voor Ramselaar | De Utrechtse Internet Courant PSV meldt zich officieel voor Ramselaar | De Utrechtse Internet Courant

PSV meldt zich officieel voor Ramselaar

PSV meldt zich officieel voor Ramselaar
Bart Ramselaar afgelopen zaterdag in actie tegen SC Heerenveen. Foto: FC Utrecht
FC Utrecht lijkt Bart Ramselaar nog deze zomer kwijt te gaan raken aan landskampioen PSV. De club uit Eindhoven heeft zich officieel gemeld bij FC Utrecht voor de middenvelder.

FC Utrecht lijkt Bart Ramselaar nog deze zomer kwijt te gaan raken aan landskampioen PSV. De club uit Eindhoven heeft zich officieel gemeld bij FC Utrecht voor de middenvelder.

Dat weet Voetbal International. Vorige week werd al duidelijk dat PSV interesse had in Ramselaar. Beide clubs liggen echter nog wel ver uit elkaar wat betreft de prijs die betaald moet worden voor Ramselaar. Naar verluidt gaat het om 7 miljoen euro dat Utrecht wil ontvangen.

De 20-jarige middenvelder liet vorige week al weten open te staan voor PSV. “Natuurlijk zou PSV een mooie vervolgstap voor mij kunnen zijn. Meer kan ik daar eigenlijk niet over zeggen, want ik ben gewoon volop met FC Utrecht bezig.”

7 Reacties

Reageren
  1. Henk Oldenziel

    Niet doen. Ramselaar kan beter nog een jaartje groeien bij FC Utrecht ipv bankzitten bij PSV dat al een sterk middenveld en aanvalslinie heeft. En ook al heeft PSV een zwaar programma competitie/Champion’s League. Begreep overigens dat FC Utrecht en PSV nog ver uit elkaar liggen over de transfersom, maar in twee weken kan er veel gebeuren.

    Hoe zit het trouwens met Haller? Als hij ook vertrekt zit de club in de penarie, Over ‘Lastige jongen’ Zivkovic (nummer 1 op het lijstje), een overschatte voetballer, heb ik mijn ernstige twijfels.

  2. Mikel

    7 miljoen. Dat is 1 miljoen per 20 cm.

  3. Jan

    @ Henk
    Hoezo niet doen, wie moet wat niet doen? Ramselaar wordt de vervanger van van Ginkel bij PSV en de FC krijgt een relatief grote som geld dat het heel hard nodig heeft. Voor PSV lijkt het een prima investering, een begenadigde jonge voetballer met de juiste mentaliteit, tel uit je winst….De enig gedupeerde partij hier zijn de supporters van FC Utrecht, maar die weten zo langzamerhand wel hoe het balletje rolt gezien de steeds weer dalende toeschouwersaantallen.

  4. Wim Vreeswijk

    Het middenveld bij PSV is al overbezet, dus de kans op een vaste plek op het middenveld lijkt voorlopig niet aan de orde. Niet doen dus Ramselaar en blijf dit seizoen de FC steunen, zou ik zeggen! Des te meer omdat de FC heeft immers al 5 verliespunten gescoord…..

  5. Jan

    @Wim
    PSV een overbezet middenveld? PSV heeft precies 6 middenvelders in de selectie, waaronder de overbodige Ritzmaier, Maher en Vloet. Wat je zegt is dus gewoon grote onzin! Propper, Hendrix en Guardado missen scorend vermogen, daarom wil PSV Ramselaar hebben.

    Bovendien, als Ramselaar 4x zoveel gaat verdienen zal hij alleen daarom al kiezen voor PSV, Zou ik in ieder geval wel doen! En voetballers steunen hun club tegenwoordig het best door een goede verkooopprijs, te bewerkstelligen, de rest is echt allemaal onzin!

  6. Scherpschutter

    De seizoenkaarten zijn weer verkocht zeker?

  7. Rcp030

    Ja de seizoenskaarten zijn weer verkocht! Wat is je punt?. Die bizarre transferwindow loopt tot 1 september. Kan FCU daar wat aan doen?

    Utrecht zal net als praktisch elke NL club elk jaar een aantal spelers moeten verkopen. Dit om de boel financieel rond te breien. En uiteraard is er alleen belangstelling voor je beste spelers.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).