Publiekslieveling Boymans verlaat FC Utrecht voor avontuur in woestijn | De Utrechtse Internet Courant Publiekslieveling Boymans verlaat FC Utrecht voor avontuur in woestijn | De Utrechtse Internet Courant

Publiekslieveling Boymans verlaat FC Utrecht voor avontuur in woestijn

Publiekslieveling Boymans verlaat FC Utrecht voor avontuur in woestijn
Het liedje ‘Kale Koppen, niet te stoppen’ zal volgend jaar niet meer te horen zijn in de Galgenwaard. Ruud Boymans heeft besloten om per direct naar Dubai te gaan om goals te maken voor FC Shabab.

Het liedje ‘Kale Koppen, niet te stoppen’ zal volgend jaar niet meer te horen zijn in de Galgenwaard. Ruud Boymans heeft besloten om per direct naar Dubai te gaan om goals te maken voor FC Shabab.

De publiekslieveling tekent voor drie seizoenen. Boymans kende bij FC Utrecht hoogte- en dieptepunten. In twee seizoenen had hij een ongekend moyenne. In 28 wedstrijden (inclusief play-offs) maakte hij, veelal als invaller, 19 doelpunten.

Zijn verblijf in Utrecht kende echter ook een groot dieptepunt door een hardnekkige blessure die hem een jaar aan de kant hield.

DUIC sprak Boymans twee maanden geleden nog uitgebreid in aanloop naar de bekerfinale.

Gekoppelde berichten

11 Reacties

Reageren
 1. S-â-n-m-ă-r-t-e-a-n

  De paniekerige transferzomer bij Belevingsproduct begint alvast jofel. En zo vloeien wat schamele Arabische dollartjes zo de geldverbrandingsoven in aan het Herculesplein, in ruil voor de publiekslieveling met het hoogste doelpunten/minuten moyenne van Europa. Dat zal de seizoenkaartverkoop vast goed doen!

  Zoals verwacht heeft Charlatan van Schaik na afgelopen winter een nieuw Tijdperk aangekondigd te hebben (‘de tijden van bezuinigingen zijn voorbij’, zo raaskalde hij) zijn Botte Bijl weer van stal gehaald! Benieuwd hoeveel dragende spelers er deze zomer weer voor peanuts de deur uitlopen….

  Salut,
  S-â-n-m-ă-r-t-e-a-n

 2. John van Visioen

  Ha de glazen bol van vorig jaar durft zich nog steeds te laten horen. Het moet een kéér goedkomen met die dwaze analyses he Sandeman; over alle foutieve onzin die ons vorig jaar voorspeld is, bij jou in elk geval geen schaamte. Bij je lezers des te meer, plaatsvervangend 🙂

  Even de feiten: Boymans is een vrij waardeloze voetballer en een stoker in elk team waar hij heeft gespeeld, en elke euro die je voor ‘m krijgt is een cadeautje. We zien aan het eind van het seizoen wie gelijk had ok? Als ie topscorer van Qatar wordt, alle eer voor onze Nostradamus.

 3. Rij 7 Stoel 13

  Mooi dat we een niet fitte, redelijk beperkte spits kunnen verkopen. Daarmee meteen potentiele onrust in het team opgelost, omdat Boymans liep te klagen als hij niet speelde.

  Iedereen blij inc. San Martean die zijn reperterende rancune weer eens kan posten.

 4. Herman

  Jammer dat voor lastige spelers geen plaats is.
  Sportief is echter vaak bewezen dat juist lastige spelers een team beter kunnen laten spelen, beetje spanning is het team is helemaal niet erg.

  Maar de sportieve ambities van Utreg liggen laag, dat zie je aan de berusting na twee verloren finales en het niet halen van een hogere klassering.

 5. Luuk Upuuk

  Sex buiten het huwelijk is strafbaar in Dubai. Zou Ruud dat weten???

 6. Jeronimo

  Ik geniet van de reacties. Zonder ironie.
  Overigens is verkoop van dhr Boymans prima natuurlijk. Graag technische voetballers bij FCU, en dat wil Ten Hag ook. Heel goed.

 7. Elias Meijer

  Of het zin heeft nog iets toe te voegen…….. Doe het dan niet, hoor ik u al roepen, maar hoewel ik al heel lang entoesiast citysider ben met zonen en kleinzonen vraag ik me toch geregeld af of onze Ten Hag wel de juiste beslissingen nam…….toen Comboy nog ingezet werd, tenenkrommend, en dan die rare wissels: Jansen erin, spits eruit, van de Maarel erin houden, terwijl hij ernstig tekort schoot. En dan de mentaliteit van Boymans, kwade blikken naar medespelers, maar zelf geen stap extra.
  Of kan hij dat niet opbrengen. Als het werkelijk gemeend is onze mening mee te nemen in beleid, maak daar dan serieus werk van.
  Eli Meijer, deel uitmakend van de FC Old Stars.

 8. S-â-n-m-ă-r-t-e-a-n

  @John van Visioen 6/6/2016 – 21:25

  Wat een gemiste kans! Daar had u alle gelegenheid (en kennelijk motief) om de stelling dat ik onjuiste voorspellingen heb geponeerd te larderen met een arsenaal aan concrete en tastbare voorbeelden. Hoe teleurstellend om te moeten constateren dat u het u zelfs niet is gelukt om daar één voorbeeld van te noemen.

  Toch ben ik de beroerdste niet hoor. Misschien dat u het in de drukte even over het hoofd gezien heeft. Dat overkomt de beste. Echter, voor zover en indien u nu wederom in totale gebreke blijft, moet ik het er toch op houden dat ik hier wederom met een online loopjongen van de club te maken heb, die met bezweet voorhoofd in pure paniek tracht om alle pijnlijke feiten die ik blootleg te torpederen met een vermakelijk opzichtige ad hominem.

  @Rij 7 Stoel 13 6/6/2016 – 22:18

  Repeterende leugens, problemen en bullshit bij Belevingsproduct = repeterende duiding van ondergetekende. Zo simpel is het werkelijk en zodoende vrees ik dan ook voor u dat u mijn eerlijke duidingen nog jaren knarsentand zult moeten pruimen, want het wordt er alleen maar erger op bij Belevingsproduct…You ain’t seen nothing yet!

  Salut,

  S-â-n-m-ă-r-t-e-a-n

 9. John van Visioen

  @Sanmartean

  At your command, google is mijn beste vriend. Ik begin even met je eigen woorden over Boymans (hilarisch):

  S-â-n-m-ă-r-t-e-a-n 4/10/2015 – 21:25
  “Wat een ongekende armoe…. Het zegt genoeg dat vele supporters snakken naar de rentree van miskoop Boymans, die ook al overal faalde…Het is een zeldzame kanslozen-verzameling bij elkaar.”

  In dezelfde lap tekst (niet je beste dag):
  “Belevingsproduct is op weg naar de afgrond! Rouwig ben ik er niet om. Misschien staat FC Utrecht weer op!”
  “Het wordt potverdorie nog een hele klus om het totale rampseizoen onder Alflen vorig jaar te evenaren!”

  Daag meneertje ad hominem!

 10. S-â-n-m-ă-r-t-e-a-n

  @John van Visioen 8/6/2016 – 11:35

  Ik begrijp uw probleem. U heeft zich werkelijk een ongeluk Gegoogled, kon geen ‘foutief voorspelde onzin vinden’ en dacht toen van ‘ik pak wel gewoon drie uitspraken en doe dan net alsof het voorspellingen zijn. Totaal overbodig en zuiver voor de vorm zal ik u nog wel even attenderen op het wel erg voor de hand liggende:

  1) De Boymans uitspraak is in het geheel geen voorspelling.
  2) Belevingsproduct is nog altijd rechtstreeks op weg naar de afgrond. (correct dus).
  3) Dat het nog een klus wordt om een rampseizoen te evenaren is ook geen voorspelling.

  Ik zal u een handje helpen. Noteert u: 1) Goed lezen. 2) Dan goed nadenken en 3) pas bij grond besluiten om iets in heldere bewoordingen neer te pennen. Dat is de enige manier waarop u ooit tot een gefundeerde comment zult komen. Het zal een heel proces voor u worden, maar het is mijn stellige overtuiging dat u met heel veel doorzettingsvermogen de kwaliteit van uw posts een paar procent moet kunnen verbeteren.Laat niemand ooit nog zeggen dat ik geen optimistisch mens ben….

  Salut,
  S-â-n-m-ă-r-t-e-a-n

 11. Paul

  @John van Visioen

  Om in sporttermen te blijven:

  Game,set and match !

  Salut.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).