Puntloze zondag voor Kampong | De Utrechtse Internet Courant Puntloze zondag voor Kampong | De Utrechtse Internet Courant

Puntloze zondag voor Kampong

Puntloze zondag voor Kampong
doelpuntenmaker Ceuelmans. Foto Maurice de Wert
fotograaf Paul Mosch De dames van Kampong verloren voor het eerst deze competitie. Uit bij Laren deed een strafcornervariant het…

De Heren en Dames van Kampong verloren beiden deze zondag. Rotterdam en Laren (d) waren met een minimale marge de ploegen die er met de drie punten vandoor gingen.

slechte voortzetting na goede start

De mannen van Kampong konden na de winst van vrijdagavond in en tegen Amsterdam geen vervolg geven. Het was voor tegenstander Rotterdam noodzakelijk om te winnen om nog enige rol van betekenis te spelen op de ranglijst.
Er leek geen vuiltje aan de lucht voor Kampong. In de zevende minuut was het Ties Ceulemans die Kampong op 1-0 zette.
Maar Rotterdam dat slecht startte aan de competitie geloofde daar niet in. De gasten straften foutjes van Kampong genadeloos af. Direct in het tweede kwart was het van Puffelen die gelijk maakte. Een kwartier voor tijd maakte Hertzberger de winnende. Kampong bestromde de goal van Rotterdam in de resterende minuten. Een goal van Kellerman werd afgekeurd en Ceulemans raakte de lat.
De beelden van de wedstrijd zie je hier

Kampong coach Cox baalde na afloop dat zijn ploeg de overwinning uit handen gaf door niet scherp genoeg was. De coach maakt zich na twee nederlagen absoluut geen zorgen. Zijn team staat tweede in de competitie.

Dames verliezen ook

fotograaf Paul Mosch

De dames van Kampong verloren voor het eerst deze competitie. Uit bij Laren deed een strafcornervariant het team van Santi Freixa de das om. Zelf lukte het niet om een goal te maken uit de zeven strafcorners die de ploeg kreeg. Een van de vaste schutters, Michelle Fillet, was vanwege een knieblessure afwezig. Volgende week speelt Kampong weer tegen een ploeg uit de top. Dan komt nummer twee Oranje Rood op bezoek.Kampong staat met twee punten minder op de gedeelde vierde plaats.

DUIC Sport

DUIC Sport

Like www.facebook.nl/duicsport om op de hoogte te blijven van al het sportnieuws uit Utrecht

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).