Rabobank Utrecht nog drie jaar sponsor Ronde van Midden-Nederland | De Utrechtse Internet Courant Rabobank Utrecht nog drie jaar sponsor Ronde van Midden-Nederland | De Utrechtse Internet Courant

Rabobank Utrecht nog drie jaar sponsor Ronde van Midden-Nederland

Rabobank Utrecht nog drie jaar sponsor Ronde van Midden-Nederland

Rabobank Utrecht verbindt zich ook de komende drie jaar als sponsor aan de Ronde van Midden-Nederland. Partijen hebben daarover dinsdag een overeenkomst gesloten. Daarmee is, aldus het bestuur van de wielerronde, een belangrijke basis gelegd voor onder andere het verder ontwikkelen van de breedtesportactiviteiten van de Ronde.

Deze breedtesportactiviteiten omvatten verschillende ritten voor recreanten, bedrijventeams en jeugd en vinden op dezelfde dag plaats als de wielerwedstrijd, de internationale klassieker voor opleidingsploegen en talenten. De 58e editie wordt dit jaar verreden op zondag 31 augustus en ook ditmaal zijn start en finish op het Utrecht Science Park.

“Wij dragen de lokale wielersport een warm hart toe en investeren graag in jong talent. Daarop richten wij ons ook met het Rabobank Development Team”, zegt Annemarie van den Berg, directievoorzitter van Rabobank Utrecht. “Daarnaast vinden wij het belangrijk, dat sport toegankelijk is voor een brede doelgroep. Op verschillende manieren stimuleren we daarom de sportparticipatie onder jongeren en de Ronde van Midden-Nederland is voor ons daarin een waardevolle partner”, aldus Van den Berg.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).