Dafne Schippers gaat jonge Utrechtse atleten trainen | De Utrechtse Internet Courant Dafne Schippers gaat jonge Utrechtse atleten trainen | De Utrechtse Internet Courant

Dafne Schippers gaat jonge Utrechtse atleten trainen

Dafne Schippers gaat jonge Utrechtse atleten trainen
Dafne Schippers, 10 jaar
Dafne Schippers gaat samen met haar coach Bart Bennema een speciale training geven in Utrecht. Binnen enkele minuten zaten de aanmeldingen al vol, maar toeschouwers zijn welkom om te komen kijken.

Dafne Schippers gaat samen met haar coach Bart Bennema een speciale training geven in Utrecht. Binnen enkele minuten zaten de aanmeldingen al vol, maar toeschouwers zijn welkom om te komen kijken.

“Supertrots met mijn allereerste medaille (10 jaar) en nog helemaal aan het begin van mijn carrière. Ik vind het belangrijk dat ook andere jonge atleten kunnen leren en groeien. Daarom geef ik samen met mijn coach Bart een training aan de volgende generatie atleten in Utrecht”, zo schrijft de atlete (bij de bovenstaande foto) op haar Instagram.

Op 3 september van 12:00 tot 15:00 uur gaat Schippers samen met haar coach kinderen van 8 tot 12 jaar een speciale training geven op de atletiekbaan in Maarschalkerweerd.

6 Reacties

Reageren
  1. Katharina

    Gaat ze ze dan ook leren hoe je oo een sportieve manier om moet gaan met verlies???
    Ze is zelf nou niet bepaald het goede voorbeeld op dat gebied.

  2. Pauline

    Flauw! Hoe zou jij reageren als je je jarenlang uit de naad hebt getraind, de druk om te presteren gigantisch is, heel NL van je verwacht dat je die gouden medaille ‘gewoon’ even binnensleept en het dan net niet redt?

  3. Piet

    @Katharina Als eerste reactie is daar niets onsportiefs aan! Pauline verwoordt het goed. Niet zo gauw een oordeel klaar hebben.

  4. Geurten

    Katharina weet heel veel van op een “sportieve” manier omgaan met verlies. Dat komt omdat ze heel veel tv kijkt en commentaar levert op andere mensen, niet omdat Katharina zelf weleens iets gepresteerd heeft. Maar dat geeft niet, commentaar leveren kan iedereen.

    Dank je wel Katharina, voor je inspirerende persoonlijkheid!

  5. Anne

    @Katharina: want ontzettend teleurgesteld zijn en flink balen (na keihard getraind te hebben), is inderdaad erg onsportief..

    Muts.

  6. Janninka

    Zeker allemaal ouders van kinderen die ze leren dat het goed is om te smijten met je schoenen, tennisracket of hockeystick als je geen eerste bent geworden maar ‘maar’ tweede. Natuurlijk mag je boos en teleurgesteld zijn maar wel op een ‘gewone’ manier.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).