RTV Utrecht: “Co Adriaanse technisch directeur van FC Utrecht” | De Utrechtse Internet Courant RTV Utrecht: “Co Adriaanse technisch directeur van FC Utrecht” | De Utrechtse Internet Courant

RTV Utrecht: “Co Adriaanse technisch directeur van FC Utrecht”

RTV Utrecht: “Co Adriaanse technisch directeur van FC Utrecht”

Wordt Rob Alflen nu wel of niet de nieuwe trainer van FC Utrecht? Ja, zegt Rene van den Berg van RTV Utrecht vanavond in het programma Namen & Rugnummers.

Maar dan wel in combinatie met Co Adriaanse als technisch directeur. Hoewel de club geen uitspraak doet over de opvolging van Jan Wouters zegt het programma te weten dat er op dit moment serieuze gesprekken gaande zijn met Adriaanse. Voetbal International meldt het volgende:

“Na het aangekondigde vertrek van Jan Wouters is FC Utrecht op zoek naar een nieuwe technische staf. Momenteel voert de clubleiding gesprekken met Co Adriaanse.

FC Utrecht wil met Adriaanse van gedachten wisselen over een rol binnen de club. Zowel de trainerspositie als een andere technische functie behoort tot de mogelijkheden. ‘Met regelmaat hebben we contact met Co’, aldus algemeen directeur Wilco van Schaik. ‘Ons laatste gesprek was concreet met het oog op komend seizoen. FC Utrecht en Adriaanse hebben altijd een warme band gehouden en het was een goed gesprek.’

Behalve Adriaanse, is de huidige assistent-trainer Rob Alflen ook nog altijd een belangrijke kandidaat om Wouters op te volgen. ‘De clubcultuur is leidend, met fris elan willen we terug naar typisch FC Utrecht-voetbal en we zoeken een trainer die daarbij past’, aldus Van Schaik.”

 

1 Reactie

Reageren
  1. Bunnikside

    Co zou een goede zaak zijn, mits hij ook bij de trainingen aanwezig is, want de aanvallende manier van voetballen moet wel worden uitgevoerd ,en er staat gelijk een persoonlijkheid voor de groep. Anders is het een soort Hiddink oplossing…..net niet…..

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).