Samenvatting: Kampong verliest halve finale play-offs van Amsterdam | De Utrechtse Internet Courant Samenvatting: Kampong verliest halve finale play-offs van Amsterdam | De Utrechtse Internet Courant

Samenvatting: Kampong verliest halve finale play-offs van Amsterdam

Samenvatting: Kampong verliest halve finale play-offs van Amsterdam
De derde wedstrijd van de halve finale heeft Kampong zondag met 3-1 verloren in en tegen Amsterdam. De beslissende wedstrijd…

De derde wedstrijd van de halve finale heeft Kampong zondag met 3-1 verloren in en tegen Amsterdam. De beslissende wedstrijd werd door Amsterdam wederom in de slotminuten beslist. Kampong speelt komende donderdag 5 mei om de derde plaats en een EHL-ticket tegen HGC. Een week later speelt Kampong de final four van dit jaar.

Kampong en Amsterdam hebben drie wedstrijden gespeeld waarin veel strijd, goed hockey en emotie te zien was. Kampong won op Koningsdag haar thuiswedstrijd. Op bezoek in het Wagener stadion moest de ploeg van Alexander Cox twee keer het hoofd buigen voor de Amsterdammers.

Amsterdam begon met een snelle voorsprong. Kampong toonde veerkracht door snel gelijk te maken. In de tweede helft leek Kampong de wedstrijd helemaal naar zich toe te trekken, toen de Utrechters een strafbal mochten nemen. Martijn Havenga, die zaterdag nog een belangrijke goal maakte raakte zondag de lat.

In de slotminuten van de wedstrijd, kwam Amsterdam uit een strafcorner op 2-1. Kampong had zes minuten om gelijk te maken en zo een verlenging af te dwingen. Een heel goed uitgevoerde counter van Billy Bakker maakte een eind aan alle Utrechtse hoop.

3 en 4 plaats

Donderdag 5 mei speelt Kampong thuis tegen HGC. De derde plaats en bijbehorende kwalificatie voor de EHL van seizoen 2016-2017 is de inzet. 7 en eventueel 8 mei zijn de terugwedstrijden in Wassenaar.

EHL Final Four

Een weekend later speelt Kampong in Barcelona de halve finale van de EHL van dit seizoen. Bij winst speelt Kampong zondag de finale. Mogelijk tegen Amsterdam.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).