Samenvatting: Kampong wint voor de zesde keer op rij | De Utrechtse Internet Courant Samenvatting: Kampong wint voor de zesde keer op rij | De Utrechtse Internet Courant

Samenvatting: Kampong wint voor de zesde keer op rij

Samenvatting: Kampong wint voor de zesde keer op rij
https://www.youtube.com/watch?v=3Qfg1711bH4

Kampong kan bijzonder tevreden terugkijken op het afgelopen dubbelweekend. Zelf won het team van Alexander Cox met 3-0 en 4-0, terwijl verschillende concurrenten voor de play-offs punten verloren.

Zondag won Kampong zakelijk en zonder noemenswaardige problemen de uitwedstrijd tegen Pinoké. Strafcornerkanon Martijn Havenga stond op scherp. Hij zorgde voor de 0-1 en 0-2 uit korte corners. Na rust scoorden Pepijn Luijkx en Robbert Kemperman de 0-3 en 0-4. Coach Alexander Cox prees zijn team om de zakelijke wijze waarop zijn team de tweede overwinning zonder tegendoelpunt behaalde in een weekend.

Vrijdagavond won Kampong van streekgenoot SCHC door doelpunten van Boet Phijffer, Bjorn Kellerman en Constantijn Jonker. Kampong moet één plaats stijgen op de ranglijst om de play-offs voor de landstitel te gaan spelen. Doordat vrijwel alle ploegen boven Kampong punten verloren is Kampong nog volop in de race.

De nummers twee en drie Oranje Zwart en HGC hebben twee punten meer dan Kampong. Nummer vier Bloemendaal heeft één punt meer dan de Utrechters. In de laatste vier wedstrijden van het reguliere seizoen speelt Kampong nog uit tegen Rotterdam. (de nummer zeven, met één punt minder dan Kampong) en tegen Bloemendaal.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).