Sébastien Haller weg bij FC Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Sébastien Haller weg bij FC Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Sébastien Haller weg bij FC Utrecht

Sébastien Haller weg bij FC Utrecht
De topscorer van FC Utrecht, Sébastien Haller
Sébastien Haller verruilt FC Utrecht voor Eintracht Frankfurt. De 22-jarige Fransman heeft in Duitsland een contract tot medio 2021 getekend.

Sébastien Haller verruilt FC Utrecht voor Eintracht Frankfurt. De 22-jarige Fransman heeft in Duitsland een contract tot medio 2021 getekend.

Haller, dit seizoen goed voor dertien competitietreffers voor Utrecht, werd eerder in verband gebracht met onder meer Norwich City en Ajax. De overstap naar Frankfurt komt dan ook als een verrassing. Utrecht-trainer Erik Ten Hag vindt het wel een logische overstap. ‘Ik ken de Bundesliga goed, als Sébastien zijn ontwikkeling doortrekt, dan ligt er een mooie toekomst voor hem in het verschiet’, aldus Ten Hag op de clubsite van de Domstedelingen.

Haller, die nog tot 2019 vast lag bij Utrecht, had intern aangegeven een nieuwe stap te ambiëren. Over een transfersom worden nog geen mededelingen gedaan. (bron: Voetbal International)

8 Reacties

Reageren
  1. JR

    De uitverkoop is alweer begonnen. Wie volgt?

  2. Rij 7 Stoel 13

    Het klagen is ook weer begonnen.

    Vorig jaar wist iedereen ook zeker dat t seizoen ging mislukken na de verkoop van Letschert, Ramselaar en Boymans.

  3. Vingervlug

    20%30% van de transfersom is maar voor de fc zelf, de rest voor een paar investeerders uit de regio

  4. Dennis Reijfers

    – Trainer Erik ten Hag is trots op de transfer. “FC Utrecht laat zich met deze verkoop opnieuw gelden als een opleidingsinstituut voor topclubs in binnen- en buitenland.”

    Deze speler kwam rond zijn 20e en is na 2,5 seizoen weg. Je dan een opleidingsinstituut noemen gaat wel heel ver

  5. Wim Vreeswijk

    De transfersom zou volgens het AD tussen de 5-6 miljoen liggen…..Als 20-30% voor de FC is volgens ‘Vingervlug’, heeft de FC ,vergeleken met de aankoop indertijd bij Auxerre van 850.000 euro nauwelijks er wat aan over gehouden. Er is in de voetbalmarkt kennelijk meer aanbod dan vraag.

  6. herman

    Al dat gedoe over geld zegt genoeg over voetbal. De sport is doodziek en alles gaat om geld. Afgelopen weekend kon Utrecht 750k verdienen door te verliezen, hoe bedorven kan een “sport” zijn?

  7. Paul

    Herman,

    De hele wereld is ziek….overal oorlog en conflicten, de politiek die liegt en bedriegt….en dat allemaal om geld en macht. Welkom in 2017….word wakker!

    Gelukkig is er nog sport en dus ook voetbal!

  8. r

    En nu wordt hij gekocht voor 25 miljoen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).