Speculaties over komst Marco van Basten naar FC Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Speculaties over komst Marco van Basten naar FC Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Speculaties over komst Marco van Basten naar FC Utrecht

Speculaties over komst Marco van Basten naar FC Utrecht

Het televisieprogramma Voetbal International meldt dat FC Utrecht overweegt om Marco van Basten deze zomer naar Utrecht te halen als trainer. Het contract van Van Basten, de huidige trainer van SC Heerenveen, loopt aan het einde dit seizoen af.

Van Basten is geboren in Utrecht en zou daarom een perfecte kandidaat zijn trainer voor de club. Op dit moment is de hoofdtrainer van FC Utrecht Jan Wouters. Hij zou onder het bewind van Van Basten veldtrainer worden. Wilco van Schaik, algemeen directeur van FC Utrecht, laat echter weten verrast te zijn over de berichtgeving over een mogelijke trainerswissel. Tegen het Algemeen Dagblad zegt hij. “Het is gewoon niet aan de orde. Op dit moment hebben we andere dingen aan ons hoofd en alle speculaties leiden alleen maar af van wat echt belangrijk is: we moeten tegen NAC, Cambuur en ADO Den Haag punten pakken.”

Op dit moment staat FC Utrecht op de 14de plek met 31 punten. Vrijdag zal er gevoetbald worden tegen NAC.

2 Reacties

Reageren
  1. Nielsch

    “Van Basten is geboren in Utrecht en zou daarom een perfecte kandidaat zijn trainer voor de club.”

    Wat een rare beweegreden om een trainer aan te trekken. Is er enig bewijs dat trainers die geboren zijn in de stad waar hun club speelt succesvoller zijn dan trainers die uit een andere stad komen?

    De trainer van DOS ten tijde van het (enige) Utrechtse landskampioenschap kwam nota bene uit Oostenrijk.

  2. Luukupuuk

    Het televisieprogramma Voetbal International………….., dat zegt toch al genoeg. Die weten niet hoe ze anders de zendtijd moeten vollullen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).