Speurtocht voetbalvandalen Utrecht – Twente gaat verder | De Utrechtse Internet Courant Speurtocht voetbalvandalen Utrecht – Twente gaat verder | De Utrechtse Internet Courant

Speurtocht voetbalvandalen Utrecht – Twente gaat verder

Speurtocht voetbalvandalen Utrecht – Twente gaat verder

De politie Utrecht heeft vandaag opnieuw foto’s op het internet geplaatst van relschoppers tijdens de Eredivisiewedstrijd Utrecht – Twente op 4 december vorig jaar. Het gaat dit keer om 16 personen die zich na de voetbalwedstrijd hebben misdragen. Het is de derde keer dat de politie foto’s van verdachten publiceert, deze keer op de eigen website. Tot nu toe zijn op deze manier inmiddels 36 personen gearresteerd.

De hooligans worden beschuldigd van openlijk geweld rond de voetbalwedstrijd FC Utrecht tegen FC Twente van begin december. Na de wedstrijd keerden zij zich tegen de politie. Agenten moesten waarschuwingsschoten lossen om de relschoppers op afstand te houden. Een aantal agenten raakte gewond. In totaal 26 agenten hebben aangifte gedaan van poging tot doodslag, mishandeling en bedreiging. De politie gaat nog door met het zoeken naar verdachten op beelden die tijdens de rellen zijn gemaakt. Hoe lang het onderzoek nog precies wordt voortgezet is onbekend, volgens een woordvoerder van de politie.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).