Star Wars en donuts bij eerste jubileum Kinepolis Jaarbeurs | De Utrechtse Internet Courant Star Wars en donuts bij eerste jubileum Kinepolis Jaarbeurs | De Utrechtse Internet Courant

Star Wars en donuts bij eerste jubileum Kinepolis Jaarbeurs

Star Wars en donuts bij eerste jubileum Kinepolis Jaarbeurs
Vandaag is het precies 1 jaar geleden dat Kinepolis Jaarbeurs de eerste bezoekers verwelkomde. De megabioscoop opende toen sterk met Rogue One: A Star Wars Story en trekt deze week opnieuw volle zalen bij de nieuwe Star Wars-film, The Last Jedi.

Vandaag is het precies 1 jaar geleden dat Kinepolis Jaarbeurs de eerste bezoekers verwelkomde. De megabioscoop opende toen sterk met Rogue One: A Star Wars Story en trekt deze week opnieuw volle zalen bij de nieuwe Star Wars-film, The Last Jedi.

Rogue One: A Star Wars Story was op 14 december 2016 de eerste film die bij Kinepolis Jaarbeurs draaide, en het werd direct de best bezochte film van het complex tot nu toe. Precies in de week waarin de bioscoop zijn eerste verjaardag viert, komt er opnieuw een Star Wars-film uit. Gisteren leverde dat al een paar duizend bezoekers op, en ook de Star Wars marathon op zaterdag 16 december loopt zo goed dat er al meerdere zalen zijn bijgezet. Theatermanager Suzy Horemans: ‘We waarderen het ontzettend dat veel mensen die er bij onze opening in december vorig jaar bij waren, nu met de release van Star Wars: The Last Jedi opnieuw voor onze bioscoop kiezen.’

Jubileumweekend
Kinepolis Jaarbeurs viert het 1-jarig bestaan van vandaag t/m 17 december met een lang jubileumweekend. Vandaag ontvangen de eerste 100 bezoekers een exclusieve Kinepolis-donut van Dunkin’ Donuts. Tijdens de gehele actieperiode ontvangen alle kinderen een snoepzakje met filmfiguren. Ook krijgt elke bezoeker een kortingsflyer, waarmee ze in januari heel voordelig nog eens naar de film kunnen, en wordt de 1000ste bezoeker verrast met een 10-sterrenticket. Als dank voor hun begrip tijdens de aanbouw van de bioscoop, hebben buren een uitnodiging gekregen voor een speciale voorstelling in het jubileumweekend.

Roltrappen
Horemans blikt tevreden terug op het eerste jaar. ‘Het jaar is voorbij gevlogen maar ook heel vlot verlopen. We hebben een grote groep aan vaste klanten – deels mensen die ons gevolgd zijn vanuit Wolff Catharijne en veel naar de film gaan, en deels mensen die ons nieuw gevonden hebben en door onder meer Laser ULTRA terug blijven komen.’ Glimlachend voegt ze eraan toe: ‘We horen ook regelmatig van ouders dat hun kinderen alleen nog maar naar onze bioscoop willen vanwege de roltrappen met de gekleurde lichten.’

Kerst
Naast terugblikken is er ook veel om naar uit te kijken. De kerstvakantie wordt ongetwijfeld gezellig druk met uiteenlopende films zoals Star Wars: The Last Jedi, Coco, Paddington 2, Huisvrouwen Bestaan Niet, Ferdinand én de vertoning van filmklassieker E.T.. Voor 2018 staan er alweer allerlei events op de planning, waaronder op zondag 28 januari de Kleuterbios: Disney Junior Party en op woensdag 7 februari de Ladies Night: Fifty Shades Darker.

 

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).