Supporters in augustus weer voor het eerst welkom bij FC Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Supporters in augustus weer voor het eerst welkom bij FC Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Supporters in augustus weer voor het eerst welkom bij FC Utrecht

Supporters in augustus weer voor het eerst welkom bij FC Utrecht
Stadion Galgenwaard. Foto: DUIC
FC Utrecht speelt in augustus twee oefenwedstrijden. Bij het eerste duel zijn geen toeschouwers welkom en bij de tweede wedstrijd worden alleen seizoenkaarthouders van FC Utrecht toegelaten.

FC Utrecht speelt in augustus twee oefenwedstrijden. Bij het eerste duel zijn geen toeschouwers welkom en bij de tweede wedstrijd worden alleen seizoenkaarthouders van FC Utrecht toegelaten.

FC Utrecht speelt op 1 augustus tegen AZ en op 20 augustus tegen sc Heerenveen. Seizoenkaarthouders die bij het tweede duel aanwezig willen zijn kunnen zich van tevoren aanmelden.

Omdat de supporters vanwege de coronamaatregelen niet naast elkaar kunnen zitten kunnen er minder mensen in de Galgenwaard. Per tribune worden indelingen gemaakt die onder andere zijn gebaseerd op leeftijd. Als te veel seizoenkaarthouders zich aanmelden kan het zijn dat niet voor iedereen plek is.

Loyaliteit

FC Utrecht wil de seizoenkaarthouders bedanken voor hun loyaliteit en steun. Zij kunnen daarom, mits zij zich aanmelden en er genoeg plekken zijn, gratis naar de wedstrijd tegen sc Heerenveen.

FC Utrecht zegt dat alle besluiten nog onder voorbehoud zijn. Er is uiteindelijk goedkeuring nodig van de overheid. Hoeveel plekken er na de maatregelen precies in de Galgenwaard overblijven is niet bekend.

4 Reacties

Reageren
 1. Gerard Brugmans

  Als men zelfs voor een oefenwedstrijd al in een stadion durft te gaan zitten zal het ook wel geen probleem zijn om bij de aanmelding meteen officieel af te zien van medische zorg en financiële steun tijdens de 2e golf. Of zijn FCU fans bij nader inzien toch niet zo stoer?

 2. Frits

  Gerard

  Met in de provincie 1,4 besmettingen en 0,3 ziekenhuisopnames per 100.000 inwoners per dag, denk ik dat het allemaal wel mee zal vallen.

 3. Vak K

  @ Gerard Brugmans

  Man,man, nog zo’n iemand die al piept voordat het kuiken is geboren.

  Waar praten we over? Nog geen 20 mensen op de IC terwijl er veel meer getest en vrijheden zijn. Het lijkt wel of een deel van de Nederlandse bevolking echt economisch failliet wil gaan door onterechte angst

 4. Linlin

  @Gerard. Dat u een aversie hebt tegen de lokale fc en haar fans, dat weten we nu zo onderhand wel. Dat continue afbranden van de fc, wordt u daar zelf nou nooit moe van?
  Ik ben iig blij dat de club dit doet. Kan niet wachten tot de bal weer rolt🙂.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).