Transfernieuws: Utrecht haalt Anouar Kali terug | De Utrechtse Internet Courant Transfernieuws: Utrecht haalt Anouar Kali terug | De Utrechtse Internet Courant

Transfernieuws: Utrecht haalt Anouar Kali terug

Transfernieuws: Utrecht haalt Anouar Kali terug

FC Utrecht was deze transferperiode al bijzonder actief op de transfermarkt met het vastleggen van Janssen, Leeuwin, Verbeek, Kum en Boymans en het lijkt alleen nog maar meer te worden.

Zo keert Anouar Kali terug bij FC Utrecht. De middenvelder is een contract voor vier seizoenen overeengekomen. Hij komt transfervrij over van degradant Roda JC. Tevens kijkt Utrecht naar AS Monaco-speler Nacer Barazite terwijl Tommy Oar mede door zijn optreden op het WK in de belangstelling staat van Udinese.

Kali keerde afgelopen zomer na afgeketste onderhandelingen Utrecht de rug toe om zijn geluk te beproeven bij Roda JC. Hiermee degradeerde hij echter en door een clausule in zijn contract is hij nu weer transfervrij. Dit keer zijn Utrecht en Kali wel tot een overeenkomst gekomen, zo meldt het doorgaans betrouwbare Voetbal International.

Rubin

Bovendien is de komst van Rubio Mendez Rubin naar Utrecht zo goed als rond. Rubin is een achttienjarige aanvaller en is afkomstig uit de Verenigde Staten. Hij liet tijdens een proefperiode een goede indruk achter en er ligt een meerjarig contract voor hem klaar. Hij speelde al diverse interlands voor vertegenwoordigende jeugdelftallen van de VS en geldt als een grote belofte.

Barazite

Nacer Barazite staat ook nog steeds op het verlanglijstje van Utrecht. Afgelopen winter had de club al belangstelling voor de aanvaller annex middenvelder van AS Monaco. Het is vanwege zijn doorlopende contract bij de Franse vice-kampioen nog de vraag in hoeverre de transfer haalbaar is.

Oar

Dankzij Tommy Oar ligt er voor FC Utrecht naar verluid een mooi transferbedrag klaar. Het Italiaanse Udinese zou bereid zijn 2,5 miljoen euro over te maken voor de WK-ganger.

Teijsse

Tot slot maakte FC Utrecht vanochtend bekend dat linksback Kenny Teijsse voor het derde seizoen op rij wordt verhuurd. Na seizoenen bij FC Oss en Helmond Sport gaat hij nu ervaring opdoen bij Sparta Rotterdam.

3 Reacties

Reageren
  1. Bart Slofstra

    Klinkt alsof FC Utrecht goed bezig is op de transfermarkt. Leuk dat ze deze Utrechtse jongen uit Ondiep terug naar ons stadsie halen. Ben benieuwd hoe dit zich verhoudt tot de megabezuinigingen die zijn afgekondigd. Hoop niet dat Utrecht denkt dat de gemeente straks weer bijspringt als het mis gaat, want dat mag echt nooit meer gebeuren.

  2. Peter van Veen

    Meeste aankopen lijken ook aanwinsten. Maar waarom die Kali nou terug moet? Hij wilde vorig jaar toch zo nodig een stapje hogerop? En hebben ze nog niet genoeg middenvelders bij Utrecht?

  3. Hans

    De verloren zoon is weer terug!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).