Van den Brom verwacht effectiever FC Utrecht in Mostar | De Utrechtse Internet Courant Van den Brom verwacht effectiever FC Utrecht in Mostar | De Utrechtse Internet Courant

Van den Brom verwacht effectiever FC Utrecht in Mostar

Van den Brom verwacht effectiever FC Utrecht in Mostar
Foto: FCUtrecht.nl
John van den Brom hoopt dat zijn ploeg morgenavond een stuk effectiever is tegen HŠK Zrinjski Mostar dan vorige week in de eigen Galgenwaard. Dat zei de trainer van FC Utrecht woensdag tijdens de voorbeschouwing in Mostar.

John van den Brom hoopt dat zijn ploeg morgenavond een stuk effectiever is tegen HŠK Zrinjski Mostar dan vorige week in de eigen Galgenwaard. Dat zei de trainer van FC Utrecht woensdag tijdens de voorbeschouwing in Mostar.

“We hebben in de wedstrijd van vorige week dertien grote kansen gemist. Het positieve is dat we die kansen krégen, maar we hebben het niet in de score kunnen uitdrukken. De opdracht is dat we dat morgen wel doen”, was Van den Brom duidelijk in het Stadion pod Bijelim Brijegom.

Gemiste kans

FC Utrecht had in eigen huis een duidelijk overwicht, maar speelde na een 0-1 achterstand met 1-1 gelijk. “Die wedstrijd was voor ons een gemiste kans, door alle gemiste kansen”, zei de 52-jarige Amersfoorter donderdag tijdens zijn perspraatje. Ook Sander van de Streek blikte tijdens de voorbeschouwing terug op vorige week. “Het resultaat van afgelopen week was teleurstellend. Als je naar de wedstrijd kijkt, moet je concluderen dat wij een beter resultaat moesten halen. Ik heb er veel vertrouwen in”, zei de middenvelder.

Van den Brom houdt in ieder geval vertrouwen in zijn basiselftal, dezelfde elf spelers beginnen morgenavond om 19 uur aan de belangrijke wedstrijd. Ten opzichte van het duel van vorige week ontbreekt Patrick Joosten in de selectie, de vleugelspeler viel afgelopen zaterdag met een schouderblessure uit in een oefenduel tegen Koninklijke HFC. Daartegenover staat de terugkeer van middenvelder Joris van Overeem en aanvaller Issah Abass. De gisteren aangetrokken Justin Hoogma is nog niet speelgerechtigd en sluit komende vrijdag aan bij de selectie.

Mocht FC Utrecht doorgaan ten koste van de Bosniërs, dan wacht in de derde voorronde NK Domžale uit Slovenië of het Zweedse Malmö FF. De eerste wedstrijd tussen die twee ploegen in Domžale eindigde in een 2-2 gelijkspel. De ploeg van John van den Brom begint dan op donderdag 8 augustus met een uitwedstrijd.

DUIC Sport

DUIC Sport

Like www.facebook.nl/duicsport om op de hoogte te blijven van al het sportnieuws uit Utrecht

Profiel

6 Reacties

Reageren
 1. Wim Vreeswijk

  Laten we hopen dat de FC door bekert. Ben er niet echt gerust op omdat van de Brom vorige seizoen met AZ nog met 7-2 verloor van Olympique Marseille. Laten we hopen dat hij hiervan geleerd heeft. We gaan het zien vanavond om 19.00 uur bij RTL 7

 2. Peet

  Ik kijk nu naar fc utrecht 1-1
  Utregt schaamteloos slecht
  Werkelijk niet om aan te zien
  Gelukkig geen seizoenkaart gekocht

 3. Henk

  Schandelijke wanvertoning
  Van de brom ,opzouten

 4. W

  Uiterst effectief waren ze….

 5. Katja

  Nou, dat was dus niks in Mostar.

 6. Wim Vreeswijk

  Ik vrees dat van de Bron te weinig overwicht heeft op zijn huurlingenlegertje…..Zondag uit tegen FC Den Haag zal het wellicht niet veel beter worden.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).