Verhoeven: “Stormram tegen Ajax? Geen probleem” | De Utrechtse Internet Courant Verhoeven: “Stormram tegen Ajax? Geen probleem” | De Utrechtse Internet Courant

Verhoeven: “Stormram tegen Ajax? Geen probleem”

Verhoeven: “Stormram tegen Ajax? Geen probleem”

Keeper Jeroen Verhoeven beleefde maandagavond een hoogtepuntje in zijn carrière. De 33-jarige doelman wist in de wedstrijd van Jong FC Utrecht tegen Jong Almere City zowaar een doelpunt te scoren. Opmerkelijk genoeg had Verhoeven pas door dat hij de gevierde man was toen zijn medespelers juichend op hem afstormden.

“Ik trapte een bal vanaf de zestien-meterlijn, wilde één van onze spitsen bereiken. Na die pass ging ik verder met het coachen van mijn verdediging. Bleek de bal met een stuit op het kunstgras over mijn collega-keeper te zijn gegaan. Ongelooflijk, ik ben vooral verbaasd. Dit zijn natuurlijk momenten die je normaal op YouTube bekijkt. En nu gebeurt het mij zelf, terwijl ik nog nooit had gescoord.”

De goalie, eerder actief voor FC Volendam en Ajax, ziet de humor van zijn doelpunt wel in. “De trainer mag me zondag tegen Ajax gerust als stormram inbrengen, geen probleem”, grapt hij.

 

Mijn eerste wedstrijd op @nikefootballnl schoenen en ik scoor direct. Hoezo JUST DO IT. Thanks @andreooijer

— Jeroen Verhoeven (@VerhoevenJeroen) 27 januari 2014

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).