VVV-Venlo kegelt FC Utrecht uit bekertoernooi | De Utrechtse Internet Courant VVV-Venlo kegelt FC Utrecht uit bekertoernooi | De Utrechtse Internet Courant

VVV-Venlo kegelt FC Utrecht uit bekertoernooi

VVV-Venlo kegelt FC Utrecht uit bekertoernooi
Voor FC Utrecht zit het nationale bekertoernooi er na twee wedstrijden alweer op. VVV-Venlo versloeg in eigen huis de ploeg van Erik ten Hag met 3-1. 

Voor FC Utrecht zit het nationale bekertoernooi er na twee wedstrijden alweer op. VVV-Venlo versloeg in eigen huis de ploeg van Erik ten Hag met 3-1. 

Gyrano Kerk maakte halverwege de tweede helft de enige Utrechtse treffer. VVV leidde op dat moment al met 2-0 na goals van Lennart Thy en Torino Hunte. De aanvaller in Utrechtse dienst scoorde vlak nadat aanvoerder Willem Janssen zijn twee gele kaart had gekregen.

In de slotfase, waarin FC Utrecht nadrukkelijk op jacht ging naar de gelijkmaker, zorgde Moreno Rutten voor de genadeslag. Hij scoorde uit de rebound, nadat Thy op de paal had geschoten.

FC Utrecht bereikte de tweede ronde door in de eerste ronde Ajax amateurs met 0-6 te verslaan.

DUIC Sport

DUIC Sport

Like www.facebook.nl/duicsport om op de hoogte te blijven van al het sportnieuws uit Utrecht

Profiel

9 Reacties

Reageren
  1. Herman

    wegwezen Ten Hag ga maar gauw naar de KNVB. daar kunnen ze praatjesmakers als Pep wel gebruiken.

  2. Uuuuuuuuuu

    @herman

    Een beetje rustig aan hè kom op we zijn maar fc Utrecht heeft niks met ten hag te maken. Hij heeft ons al 2 zeer mooie seizoenen gebracht. Echt weer een typische Utrechter die veel te
    Negatief is.
    Geef ze allemaal eens een kans het gaat inderdaad niet goed nu maar wie weet straks weer wel.

  3. Katja

    In de Europacup-voorronden speelde Utreg fantastisch (zelf gezien die thuiswedstrijden), dus ze kunnen het heus wel. Nu even een mindere periode, maar gewoon alles weer als een finale beschouwen.

  4. stanley

    Het sprookje Ten Hag is tanende. Waar hij en zijn collega De Jong parasiteerde op de klasse van Sebastien Haller (veel te goedkoop verkocht door deze TD), is het nu kommer en kwel. Een verdediger die vorig jaar een basisplaats had (waarmee we 4de werden), is na een interview met RTV-Utrecht persona non-grata. De achterban is niet meer welkom op trainingen etc. Het gedrag van Ten Hag en z’n amateurpsychologie (vorig jaar werden de supporters de vijand om een groepsproces te creeeren, PEC Zwolle en FCT hadden veel betere supporters volgens de trainer) lijkt uitgewerkt. De aankopen deze zomer van het duop Ten Hag en Bleuming zijn ver onder de maat met als droevige exponenten Marsman en Gortler.
    Ten Hag wordt een beetje een droeviog verhaal, na een gewonnen wedstrijd heeft hij het over “wij” na een verloren wedstrijd heeft hij het over de instelling van het team,. laat de trainer daar nu net verantwoordelijk zijn.
    Het zou Ten Hag sieren eens bij zichzelf te raden te gaan. Ten Hag is als trainer verantwoordelijk voor het voetbal, Ten Hag is als TYD verantwoordelijk voor het te goedkoop verpatsen van Haller en het halen van “middelmaat” als je al kan spreken van middelmaat want spelers als Bednarek, Marsman, Ludwig, Gortler of andere toppers uit het kennissenbestand van de Tukker zijn van hooguit amateurniveau
    Voorlopig geen crisis maar wel de laatste 6 wedstrijden er slechts 1 gewonnen en maar liefst 20 !!!!!!!! doelpunten tegen.

  5. Marco

    @Uuuuuu
    Niets met Ten Hag te maken ?????

    Dit heeft alles met Hem te maken, hij is toch die topcoach ……

    Zijn commentaar gisteravond op de vraag van vd Berg : hoe verklaar je de wisselvallig heid tussen Zenit en VVV ? we hadden veel geblesseerden !!!!! Alleen Labyad en Klaiber speelde gisteren niet die wel tegen Zenit speelden pfff wat een flapdrol als de FC wint komt het door zijn plan en als de FC verliest hebben ze het niet goed uitgevoerd ……

    Ziujn eerste seizoen, gaf hij de eerste wedstrijden zijn voorganger de schuld, maar toen hij via heel veel geluk, van Zwolle won en een paar dagen later door Ruiter (kopbal laatste minuut van d Leeuw ) Groningen, via verlenging uit de beker wipte, stonden de spelers in een keer achter hem (HAHAHAH)
    Waar de niet de door hem gehaalde spelers bepalend waren (kijk maar na)
    We een op een troosteloze manier de bekerfinale speelden en we van Heracles de playoffs verloren omdat wij door zijn vele wisselingen tegen de Graafschap THUIS met 2 0 verloren ……
    Die man laat alleen maar elende achter, geeft veel geld uit, verkoopt geen spelers die “HIJ” heeft gehaald, sterker nog hij huurt zelfs spelers ……..
    Als de FC wint is het zijn plan en als DE FC verliest is het hun schuld, gewoon een enge man, wat mij betreft.
    Maar goed door gebrek aan beter ( lees groningen Heerenveen etc etc) eindigt de FC gewoon bij de eerste 6 en dan heeft Ten Hag het weer goed gedaan.
    Alleen financieel een puin hoop maar daar trekt een trainer zich toch niets van aan !!!! ohh ja hij is ook technisch directeur …………………..

  6. Marcel

    Teveel spelers uit vorm, veel belangrijke spelers geblesseerd. Ligt niet aan de trainer. Spelers moeten eens bij zichzelf te raden gaan. Misschien denken teveel spelers dat ze bij de top horen. Als het niet loopt is maar 1 oplossing: totale overgave en VOL erop knallen. Dan maar niet mooi en technisch maar schaven en doortrekken en niet dat half zachte gedoe.

  7. stanley

    Marcel.
    Ligt niet aan de trainer ? Dat is gedeeltelijk waar, het ligt ook aan de technisch manager (is toevallig ook Ten Hag), beiden verantwoordelijk voor de onevenwichtige selectie waarbij meer gescout is op “kennissen van” dan op karakter en kwaliteit. We hebben een karakterloze selectie en een trainer die vooral loopt te kokketeren op zijn eigen kunnen. De afgelopen seizoenen ging het aardig maar steeds als er iets gehaal moest worden gaf men niet thuis, het eerste jaar van Pep geen beker (door ondermeer het wegsturen van Jeroen Verhoeven en het aantrekken van Bednarek) en geen europees na een nederlaag thuis tegen De Graafschap, zijn 2de jaar een schandelijke uitschakeling voor de beker thuis tegen Cambuur.
    Ten Hag heeft jaren geparasiteerd op aankopen van de Kruijff (Letchert en Haller), en doorbrekende jeugdspelers als Troupee, Amrabat en Ramselaar.
    Met deze zeer middelmatige selectie van enkele volgevreten vedetten (Braafheid, Emanuekson) een diva (Willem Janssen) wat jonge talenten is het een hele taak om in het linkerrijte te eindigen.
    Deze selectie is samengesteld door Ten Hag en zn maatje Evert Bleuming (die blijkbaar niet voor niets weg moest bij fct), Ten Hag is verantwoordelijk voor deze sekectie en dus ook de resultaten, en die zijn de laatste 6 wedstrijden niet best. Een enkele overwinning en 20 doelpunten.
    Ben straks vooral ook benieuwd of de finaciele positie van de club verbeterd is, er schijnt ruim 12 miljoen binnen gekomen te zijn voor Haller, Amrabat en nabetaling voor Ramselaar (vanwege behaalde doelen).
    Slecht spel etc. het kan allemaal in het voetbal maar als Ten Hag voor dit zooitje, ondoordachte financiele offers heeft gebracht is dat een gotspe

  8. Pep

    Heeft niemand door dat de tegenstanders onze tactiek nu door hebben en een aantal spelers er te makkelijk over denken na alle complimenten?

    Ten Hag moet nog eens de 2e Play Offs wedstrijf tegen az terug kijken. Zo moet er meer gevoetbald worden vooral als het niet loopt. En snelheid in de aanval brengen. Er gebeuren ook goede dingen onder deze trainer maar wie ene Gortler scout en koopt heeft heel wat uit te leggen! Die kan er helemaal niets van!

  9. Jan Poort

    Het gaat zó slecht met de FC dat ik verwacht dat binnenkort ene Sanmartean weer hier komt kraaien…

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).