Wesley Sneijder positief over trainen FC Utrecht samen met Mark van Bommel Wesley Sneijder positief over trainen FC Utrecht samen met Mark van Bommel

Wesley Sneijder positief over trainen FC Utrecht samen met Mark van Bommel

Wesley Sneijder positief over trainen FC Utrecht samen met Mark van Bommel
Oud-profvoetballer Wesley Sneijder zegt open te staan om samen met Mark van Bommel het team van FC Utrecht te trainen. De namen van beide oud-internationals vielen volgens de NOS al in het ‘geruchtencircuit’.

Oud-profvoetballer Wesley Sneijder zegt open te staan om samen met Mark van Bommel het team van FC Utrecht te trainen. De namen van beide oud-internationals vielen volgens de NOS al in het ‘geruchtencircuit’.

In november werd bekend dat John van den Brom ging vertrekken als trainer bij FC Utrecht. Sinds het vertrek namen René Hake en Rick Kruys het stokje over. Het gaat momenteel niet zo goed met club. In de Eredivisie staat FC Utrecht een straatlengte achter de clubs waarmee ze zich dit seizoen willen weten.

Sneijder liet in september van dit jaar weten dat hij ging beginnen met een cursus om trainer te worden. “De ambitie voor het trainersvak is sterk gegroeid de afgelopen maanden. Ik heb met Nico-Jan Hoogma (directeur topvoetbal bij de KNVB, red.) gesproken en aangegeven dat ik graag met de cursus wil starten”, zei Sneijder toentertijd.

Papieren

Omdat de oud-voetballer uit Ondiep zijn cursus nog niet heeft afgerond kan hij nog niet aan de slag als trainer. Van Bommel beschikt echter wel over de juiste papieren.

“Ik ken Mark al zowat de helft van mijn leven. En ik heb altijd fantastisch met hem samengewerkt. Laat ik het zo zeggen: als ze ons vanuit Utrecht benaderen, sta ik er in elk geval positief in”, aldus Sneijder.

Gekoppelde berichten

3 Reacties

Reageren
 1. Dirk Marcel

  Van Bommel heeft bij PSV al laten zien niet over de kwaliteiten te beschikken als trainer/coach en ik heb ook grote twijfels over de heer Sneijder op dit vlak. Beide prachtige namen en fantastische voetballers maar als je serieus genomen wilt worden als club en stappen voorwaarts wilt maken dan moet je hier zeker niet aan beginnen. Als deze twee heren graag hun ego willen streken zijn er vast genoeg clubs in het verre oosten die daar bakken met geld voor over hebben

 2. Herman

  Wesley prima als meeloper.
  Maar die van Bommel, die moet je ver, heel ver, weghouden van FC Utrecht. van Bommel heeft bij PSV aangetoond een ongelooflijke hork te zijn, die met iedereen ruzie had en sportief weinig bracht.
  Wees wijs en laat die man ver weg van iedere voetbalclub en in bijzonder FC Utrecht blijven.

 3. W

  Schaamteloos hoe er openlijk werd gesolliciteerd op positie van Haké en Kruijs…

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).