Wesley Sneijder tekent bij FC Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Wesley Sneijder tekent bij FC Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Wesley Sneijder tekent bij FC Utrecht

Wesley Sneijder tekent bij FC Utrecht
Foto: FCUtrecht.nl
Wesley Sneijder heeft een contract ondertekend bij FC Utrecht. De 134-voudig international heeft een skybox genomen bij de club in de stad waar hij geboren werd. Sneijder treedt daarmee ook gelijk toe tot de FC Utrecht Business Club.

Wesley Sneijder heeft een contract ondertekend bij FC Utrecht. De 134-voudig international heeft een skybox genomen bij de club in de stad waar hij geboren werd. Sneijder treedt daarmee ook gelijk toe tot de FC Utrecht Business Club.

De in juni 35 jaar geworden middenvelder tekende het contract gisteren voorafgaand aan de wedstrijd FC Utrecht – PEC Zwolle (3-1). “Mijn liefde voor de stad Utrecht is groot en ik heb een heel goede band met Frans van Seumeren. We hebben het er altijd over gehad om bij elkaar te komen en nu hebben we de daad bij het woord gevoegd. Ik kijk uit naar een mooi seizoen in Stadion Galgenwaard!”, zegt de afgelopen zomer met profvoetbal gestopte Sneijder op de clubsite.

Clubeigenaar Frans van Seumeren is in zijn nopjes over het binden van Wesley Sneijder aan FC Utrecht. “Geweldig dat een voetbalicoon als Wesley zich verbindt aan FC Utrecht Business. Helaas heeft Wesley nooit voor FC Utrecht gevoetbald, maar dat hij zich nu zakelijk aan de club verbindt vervult me met trots!”

Sneijder maakt daarnaast in onderstaand interview met FC Utrecht TV bekend dat hij definitief stopt met profvoetbal. Een besluit dat zich al enige tijd aandiende nadat zijn contract bij Al-Gharafa in Qatar afgelopen zomer afliep.

Videoverslag

DUIC Sport

DUIC Sport

Like www.facebook.nl/duicsport om op de hoogte te blijven van al het sportnieuws uit Utrecht

Profiel

9 Reacties

Reageren
 1. JdV

  Aha, ik dacht dat hij de valetparking ging verzorgen gezien zijn aandacht voor auto’s die niet van hem zijn. Maar hij gaat bier drinken en voetbal kijken. Goedbezig!

 2. w

  zet voldoende tissues in je skybox want t is bijna elk weekend huilen geblazen in utrecht Wesley

 3. Herman

  Wat een flauwe kop…..
  Maarre leuk hoor, als Utreg over paar jaar kampioen wordt dan mag Wesley op het dak van de bus klimmen.

 4. Alex

  Kom op jongens. We mogen best trots zijn op zo’n stadsgenoot. Kijk wat hij allemaal gepresteerd heeft. Dat lukt de meeste van ons niet.

 5. Katja

  @W, zondag in het stadion geweest ? Was smullen hoor !

 6. Karel5

  Hartstikke leuk, ik hoop dat hij een mooi voetbalpensioen heeft en dat hij wegblijft uit roddelbladen. Hij heeft een goed, Utrechts hart en daar gaat het om.

 7. Wim Vreeswijk

  Die kop van dit artikel is suggestief, want de geboren en getogen Utrechter Wesley gaat helemaal niet voetballen voor de FC, maar alleen maar bier drinken vanuit zijn skybox

 8. w

  @Katja
  ik heb nog nooit een voet gezet in jouw stadion, en dat zal ook nooit gebeuren

 9. Katja

  @W, waar praat je dan over ?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).